Gå til innhold

Inspirert av koldtbord tråden.


Anbefalte innlegg

Gjest midia
Skrevet

Jeg hadde koldtbord på 17 mai,hvor mange av dere hadde ikke funnet noe de ikke liker på dette koldtbordet?

og hvor mange barn hadde ikke funnet noe?

Koldtbordet mitt:

røka laks,rakfisk,spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse,aspik,skinkestek,

kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,potetsalat,eggerøre,remulade,majones,

stekt løk,reker,loff,smør.potet.varmretter: kylling og karbonader.

  • Svar 63
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    5

  • Dorthe

    5

  • pjusken

    4

  • hare1365380455

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Høres digg ut! :-)

Blir ikke koldtbord egentlig brødskiver med godt pålegg på for barn da???? Rart om de ikke liker brødskiver liksom...

Men nå liker jeg godt koldtbord selv og har ett barn som spiser absolutt alt da... Så jeg er kanskje ikke den rette til å uttale meg.

Men jeg synes uansett det er synd når barna vokser opp med at det "alltid" skal være pølser eller pizza jeg da.....

Skrevet

Jum!!!!

Jeg synes koldtbord kan være kjempegode, selv om det ikke er halvparten så mye på dem som det du hadde. Har en søster som lager knall koldbord med skinke, spekesinke roastbiff, kylling, ikea-kjøttboller, røykelaks, hjemmelaget potetstappe, eggerøre, salat, brie og godt brød. Og ungene elsker det :-)

Og både jeg, maen og Bella hadde funnet _mye_ vi liker på ditt koldtbordet, det hørtes deilig ut :-))

Beste hilsen fra

Gjest Iznowgood_the one and only
Skrevet

Jeg hadde ikke klaget på dette koldtbordet. Selvom jeg er av de særeste i matveien :-)

fei1365380229
Skrevet

Hadde kost meg og spist med god apetitt jeg. Det eneste som hadde fått ligge var nok rakfisken :o), men det er fordi jeg har en dårlig erfaring siden jeg ble skikkelig syk dagen etter jeg hadde vært på rakafisklag.

Skrevet

Her var det vel noe for alle???

Bare av nyskjerrighet (og fordi vi skal ha barndåp snart): hvordan kylling serverte du?

Skrevet

Snadder!

Det er mye spennende mat på et koldbord, det er jo hva man gjør det til selv

:-)

Skrevet

Dette mener jeg om hver av disse rettene:

røka laks, - uff, jeg synes røkt laks er oppskrytt og kjedelig. Gravet laks er ekstremt mye bedre! Kokt, kald fisk er også bedre enn dette.

rakfisk,- uff nei, dette er heller ikke noe jeg er begeistret for

spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse, - spekemat er veldig godt, men jeg kan styre meg for fenalår. Men det hører jo sammen med resten, da.

aspik,- GISP! Dette er , dessverre, en gjenganger på koldtbordene, uten at jeg har skjønt hvorfor den har fortjent en slik plass.

skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,potetsalat,eggerøre,remulade,majones, stekt løk,reker,loff,smør.potet.varmretter: kylling og karbonader.

Alt dette høres godt ut, dog ver jeg ikke sikker på hva kalkunpølse er.

Skrevet

Vel, jeg må bare bryte sammen og tilstå: Jeg liker alle disse tingene, jeg!!

petter smart
Skrevet

Rakfisk og aspic står jeg over. Resten synes jeg er godt.

Gjest ChiengMai
Skrevet

Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja.

Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-)

hare1365380455
Skrevet

Hadde kost meg og spist med god apetitt jeg. Det eneste som hadde fått ligge var nok rakfisken :o), men det er fordi jeg har en dårlig erfaring siden jeg ble skikkelig syk dagen etter jeg hadde vært på rakafisklag.

Jeg har visst aldri smakt rakfisk.

hare1365380455
Skrevet

Det høres kjempegodt ut! Tror nok alle hadde funnet mye de likte der.

Skrevet

Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja.

Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-)

Fra en som elsker cabaret.... Er det mulig å få oppskriften på den sausen du serverer til?

Gjest ChiengMai
Skrevet

Fra en som elsker cabaret.... Er det mulig å få oppskriften på den sausen du serverer til?

Ikke noe fiksfakseri med den, og siden jeg ikke kjenner deg kan du godt få den (det er ikke noen som pleier få oppskriften, nemlig.)

Cabaretsaus.

1 beger lettrømme

1 pk remulade

1-2 ss Bostonagurker

1-2 ts karri (jeg bruker den sterke typen, og da er 1 ts nok)

Litt gressløk eller finhakket grønt fra purre.

Sausen må trekke en time eller to for å få frem smaken skikkelig, og da får den flott farge også.

mariaflyfly
Skrevet

Av det du nevner, ville Lillemann spist: Spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse,skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,eggerøre, stekt løk,loff,smør,potet,kylling og karbonader.

Snorkfrøken ville spist alt utenom majones og remulade. ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...