Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde koldtbord på 17 mai,hvor mange av dere hadde ikke funnet noe de ikke liker på dette koldtbordet? og hvor mange barn hadde ikke funnet noe? Koldtbordet mitt: røka laks,rakfisk,spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse,aspik,skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,potetsalat,eggerøre,remulade,majones, stekt løk,reker,loff,smør.potet.varmretter: kylling og karbonader. 0 Siter
pjusken Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Høres digg ut! :-) Blir ikke koldtbord egentlig brødskiver med godt pålegg på for barn da???? Rart om de ikke liker brødskiver liksom... Men nå liker jeg godt koldtbord selv og har ett barn som spiser absolutt alt da... Så jeg er kanskje ikke den rette til å uttale meg. Men jeg synes uansett det er synd når barna vokser opp med at det "alltid" skal være pølser eller pizza jeg da..... 0 Siter
snø Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jum!!!! Jeg synes koldtbord kan være kjempegode, selv om det ikke er halvparten så mye på dem som det du hadde. Har en søster som lager knall koldbord med skinke, spekesinke roastbiff, kylling, ikea-kjøttboller, røykelaks, hjemmelaget potetstappe, eggerøre, salat, brie og godt brød. Og ungene elsker det :-) Og både jeg, maen og Bella hadde funnet _mye_ vi liker på ditt koldtbordet, det hørtes deilig ut :-)) Beste hilsen fra 0 Siter
Gjest Iznowgood_the one and only Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde ikke klaget på dette koldtbordet. Selvom jeg er av de særeste i matveien :-) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Hadde kost meg og spist med god apetitt jeg. Det eneste som hadde fått ligge var nok rakfisken ), men det er fordi jeg har en dårlig erfaring siden jeg ble skikkelig syk dagen etter jeg hadde vært på rakafisklag. 0 Siter
bb71 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Her var det vel noe for alle??? Bare av nyskjerrighet (og fordi vi skal ha barndåp snart): hvordan kylling serverte du? 0 Siter
huufsa Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Snadder! Det er mye spennende mat på et koldbord, det er jo hva man gjør det til selv :-) 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Det hørtes ut som et godt koldtbord, variert med noe alle liker. Jeg ønsker meg fremdeles Tapas koldtbord, det vil jeg ha hvis jeg gifter meg (eller når) http://www.fraticatering.no/menu.php?cPath=6 0 Siter
morsan Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Dette mener jeg om hver av disse rettene: røka laks, - uff, jeg synes røkt laks er oppskrytt og kjedelig. Gravet laks er ekstremt mye bedre! Kokt, kald fisk er også bedre enn dette. rakfisk,- uff nei, dette er heller ikke noe jeg er begeistret for spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse, - spekemat er veldig godt, men jeg kan styre meg for fenalår. Men det hører jo sammen med resten, da. aspik,- GISP! Dette er , dessverre, en gjenganger på koldtbordene, uten at jeg har skjønt hvorfor den har fortjent en slik plass. skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,potetsalat,eggerøre,remulade,majones, stekt løk,reker,loff,smør.potet.varmretter: kylling og karbonader. Alt dette høres godt ut, dog ver jeg ikke sikker på hva kalkunpølse er. 0 Siter
tusseline Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Det hørtes ut som et godt koldtbord, variert med noe alle liker. Jeg ønsker meg fremdeles Tapas koldtbord, det vil jeg ha hvis jeg gifter meg (eller når) http://www.fraticatering.no/menu.php?cPath=6 Jeg og!! Dette hørtes kjempegodt - og spennende - ut! 0 Siter
tusseline Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Vel, jeg må bare bryte sammen og tilstå: Jeg liker alle disse tingene, jeg!! 0 Siter
petter smart Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Rakfisk og aspic står jeg over. Resten synes jeg er godt. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja. Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Hadde kost meg og spist med god apetitt jeg. Det eneste som hadde fått ligge var nok rakfisken ), men det er fordi jeg har en dårlig erfaring siden jeg ble skikkelig syk dagen etter jeg hadde vært på rakafisklag. Jeg har visst aldri smakt rakfisk. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Det høres kjempegodt ut! Tror nok alle hadde funnet mye de likte der. 0 Siter
pjusken Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja. Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-) Fra en som elsker cabaret.... Er det mulig å få oppskriften på den sausen du serverer til? 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Fra en som elsker cabaret.... Er det mulig å få oppskriften på den sausen du serverer til? Ikke noe fiksfakseri med den, og siden jeg ikke kjenner deg kan du godt få den (det er ikke noen som pleier få oppskriften, nemlig.) Cabaretsaus. 1 beger lettrømme 1 pk remulade 1-2 ss Bostonagurker 1-2 ts karri (jeg bruker den sterke typen, og da er 1 ts nok) Litt gressløk eller finhakket grønt fra purre. Sausen må trekke en time eller to for å få frem smaken skikkelig, og da får den flott farge også. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Av det du nevner, ville Lillemann spist: Spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse,skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,eggerøre, stekt løk,loff,smør,potet,kylling og karbonader. Snorkfrøken ville spist alt utenom majones og remulade. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.