Grip Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde ikke klaga og satt meg til og meska meg med rakfisk, inntil jeg skjemtes. Men da regner jeg med at du hadde stillt opp med rødbeter, lauk, rømme og flatbrød. Og en liten øl og akevitt under bordet, bare til meg. 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Alt unntatt to ting. Rakfisk og aspic. 0 Siter
Lisabeth Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Ungene våre hadde spist alt her utenom rakfisk og røykelaks. Jeg hadde spist alt (og sikkert fått vondt i magen etterpå :-)) 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde likt det veldig godt!:-) Og antagelig måttet ta meg en time på øret etterpå, fordi jeg nok hadde forspist meg på alle godsakene.. Jeg hadde sikkert gått forbi rakfisken, etter utallige forsøk, er nok smaken på rakfisk fortsatt litt vel avansert for meg.. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Hadde kost meg og spist med god apetitt jeg. Det eneste som hadde fått ligge var nok rakfisken ), men det er fordi jeg har en dårlig erfaring siden jeg ble skikkelig syk dagen etter jeg hadde vært på rakafisklag. Det var to stykker som hadde så lyst på rakfisk så derfor kjøpte jeg inn en liten bit ac det også. Jeg er så pysete at jeg ikke tør smake engang. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Her var det vel noe for alle??? Bare av nyskjerrighet (og fordi vi skal ha barndåp snart): hvordan kylling serverte du? Kjøpte på rema. gul eske med 1000gram i,skikkelig fine ferdiggrillede biter. ett lår fant jeg i hver eske. Det er ca 6 biter utenom låret i eska til 58 kroner. Den var kjempegod og anbefales! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde ikke klaga og satt meg til og meska meg med rakfisk, inntil jeg skjemtes. Men da regner jeg med at du hadde stillt opp med rødbeter, lauk, rømme og flatbrød. Og en liten øl og akevitt under bordet, bare til meg. Rødbeter,løk,rømme og flatbrød hadde jeg. Værre med øl og aquevit da men vi hadde ingefærøl og cola. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja. Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-) disse pyntesakene nevnte jeg ikke men her får du liste: rødbeter,ananas,blå og grønn druer,salatblad,rå løk,sprø løk og stekt løk,appelsin,sølvløk,svisker,gul,rød og grønn paprika,sitron og kruspersille,tomat og agurk. rømme,remulade,potet og flatbrød hadde vi også. hvorfor noen kaller det aspik istedet for kabaret vet jeg ikke,men jeg har hørt mest aspik. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Fra en som elsker cabaret.... Er det mulig å få oppskriften på den sausen du serverer til? Er det selve aspik gelen du spør om? bruker ellers ingen saus til den vi. 0 Siter
morsan Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde nok savnet finstrimlet purre og/eller finhakka rødløk og rømme til rakfisken. Det hører liksom til. Samme rødløken, pluss sølvløk, hadde jeg nok hatt til roastbeef. Bortsett fra det syns jeg det var mye godt der, ja. Forresten: Hvorfor i alle dager kaller alle cabaret for aspik? Eller spiser dere virkelig bare aspiken? Jeg har verdens beste cabaretsaus som jeg alltid serverer til, den er en kjempesuksess og alle skryter av den. Syns rekecabaret er snadder, men det må _ikke_ være andre grønnsaker i enn mais, erter og paprika. Blomkål er en dødssyns i cabaret. :-) Cabaret - aspik - who cares?! *S* Det blir ikke noe finere om man kaller vaskehjelpa for parkettkosmetolog heller! ;-) 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Dette mener jeg om hver av disse rettene: røka laks, - uff, jeg synes røkt laks er oppskrytt og kjedelig. Gravet laks er ekstremt mye bedre! Kokt, kald fisk er også bedre enn dette. rakfisk,- uff nei, dette er heller ikke noe jeg er begeistret for spekeskinke,biffsalami,fenalår,morr pølse, - spekemat er veldig godt, men jeg kan styre meg for fenalår. Men det hører jo sammen med resten, da. aspik,- GISP! Dette er , dessverre, en gjenganger på koldtbordene, uten at jeg har skjønt hvorfor den har fortjent en slik plass. skinkestek, kalkunpølse,roastbiff,provence skinke,røkt svinebog,potetsalat,eggerøre,remulade,majones, stekt løk,reker,loff,smør.potet.varmretter: kylling og karbonader. Alt dette høres godt ut, dog ver jeg ikke sikker på hva kalkunpølse er. Kalkunpølse er ferdigoppskjært pølsepålegg (skiver) finnes både røkt og kokt. selger det på rema og lidl men sikkert andre steder også. Du får gå til pølsepålegg disken å se for det henger nok der. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde muligens latt være å smake på fenalåret. Og etter å ha proppet meg på alt det andre hadde jeg kanskje droppet karbonaden, men bare fordi jeg var mett. Ungene mine hadde nok også likt nesten alt. 0 Siter
Miss seventy Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 disse pyntesakene nevnte jeg ikke men her får du liste: rødbeter,ananas,blå og grønn druer,salatblad,rå løk,sprø løk og stekt løk,appelsin,sølvløk,svisker,gul,rød og grønn paprika,sitron og kruspersille,tomat og agurk. rømme,remulade,potet og flatbrød hadde vi også. hvorfor noen kaller det aspik istedet for kabaret vet jeg ikke,men jeg har hørt mest aspik. Det som er rundt det som er i cabareten heter aspic. Derfor kaller vel noen det det, uten at det egentlig er rett... 0 Siter
serendipity Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 disse pyntesakene nevnte jeg ikke men her får du liste: rødbeter,ananas,blå og grønn druer,salatblad,rå løk,sprø løk og stekt løk,appelsin,sølvløk,svisker,gul,rød og grønn paprika,sitron og kruspersille,tomat og agurk. rømme,remulade,potet og flatbrød hadde vi også. hvorfor noen kaller det aspik istedet for kabaret vet jeg ikke,men jeg har hørt mest aspik. Aspik er vel navnet når man ikke har noe oppi. Bare selve gelèn som stivner. Denne brukes som pynt/tilbehør til feks,. kald skinke/stek, og roasbeef. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Det hørtes ut som et godt koldtbord, variert med noe alle liker. Jeg ønsker meg fremdeles Tapas koldtbord, det vil jeg ha hvis jeg gifter meg (eller når) http://www.fraticatering.no/menu.php?cPath=6 Det var mye godt på den lista ja! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Cabaret - aspik - who cares?! *S* Det blir ikke noe finere om man kaller vaskehjelpa for parkettkosmetolog heller! ;-) Renholdsbetjent heter de har jeg fått høre. 0 Siter
serendipity Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 disse pyntesakene nevnte jeg ikke men her får du liste: rødbeter,ananas,blå og grønn druer,salatblad,rå løk,sprø løk og stekt løk,appelsin,sølvløk,svisker,gul,rød og grønn paprika,sitron og kruspersille,tomat og agurk. rømme,remulade,potet og flatbrød hadde vi også. hvorfor noen kaller det aspik istedet for kabaret vet jeg ikke,men jeg har hørt mest aspik. Nå har jeg sjekket og det er klar kraft som man kan bruke til Gelè som heter aspik. Cabaret er med noe oppi.. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Hmmm, jeg kunne spist meg god og mett med ditt koldtbord! NAM!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.