pjusken Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Er det selve aspik gelen du spør om? bruker ellers ingen saus til den vi. det var oppskriften på den sausen ChiengMai serverte _til_ cabareten jeg var ute etter. Ikke selve aspik sausen.... 0 Siter
pjusken Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Ikke noe fiksfakseri med den, og siden jeg ikke kjenner deg kan du godt få den (det er ikke noen som pleier få oppskriften, nemlig.) Cabaretsaus. 1 beger lettrømme 1 pk remulade 1-2 ss Bostonagurker 1-2 ts karri (jeg bruker den sterke typen, og da er 1 ts nok) Litt gressløk eller finhakket grønt fra purre. Sausen må trekke en time eller to for å få frem smaken skikkelig, og da får den flott farge også. tuuuusen takk! :-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Cabaret - aspik - who cares?! *S* Det blir ikke noe finere om man kaller vaskehjelpa for parkettkosmetolog heller! ;-) Aspik er selve geleen, eller gelepulveret for den del. 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Det hørtes ut som et godt koldtbord, variert med noe alle liker. Jeg ønsker meg fremdeles Tapas koldtbord, det vil jeg ha hvis jeg gifter meg (eller når) http://www.fraticatering.no/menu.php?cPath=6 Mmm, DET så bra godt ut det!!! :-) Men koldtbordet til midia høres nammis ut det og! :-) 0 Siter
morsan Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Aspik er selve geleen, eller gelepulveret for den del. *he he* Skjønte det da! ;-) Mitt poeng var at det ikke smaker godt uansett hva du kaller det! ;-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 *he he* Skjønte det da! ;-) Mitt poeng var at det ikke smaker godt uansett hva du kaller det! ;-) Jeg elsker cabaret når den er tillaget på rette måten. Dvs min måte. :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde spist opp all rakfisken din også ) Masse nydelige mat og jeg tror ungene mine hadde synes det samme. 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg har visst aldri smakt rakfisk. Da har du gått glipp av noe. Det har vært det beste jeg vet siden jeg var 1,5 år og smakte det for første gang ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Da har du gått glipp av noe. Det har vært det beste jeg vet siden jeg var 1,5 år og smakte det for første gang ) Jeg må jo få smakt det en gang! Har man det på brødskiva? 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg må jo få smakt det en gang! Har man det på brødskiva? Det er godt på flatbrød med meierismør, rømme og rå løk. Jeg er egentlig mest vant til å få det til middag med kokte poteter ved siden av også. Fast annendags julemiddag da jeg var liten. Men da nøt jeg det uten øl og aquavit ;o) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde spist opp all rakfisken din også ) Masse nydelige mat og jeg tror ungene mine hadde synes det samme. Hadde du tatt all rakfisken hadde du nok havnet i en real slosskamp med meg. :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Der var det jo masse godt og både jeg og ungene hadde blitt gode og mette på det der! Koldtbordet vi varpå var nok meget "strippet" for å si det sånn... 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Der var det jo masse godt og både jeg og ungene hadde blitt gode og mette på det der! Koldtbordet vi varpå var nok meget "strippet" for å si det sånn... Tror jeg må be hjem alle dolere med familie neste 17 mai jeg*LoL* 0 Siter
AAA Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 :-) Både min bedre halvdel og meg hadde spist det meste der. Lille Trille hadde nok rynket på nesen av morrpølse... Og rakfisk også sikkert, men ellers tror jeg det skulle gått bra. MVH 0 Siter
Gjest GA Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Masse godt her! Både ungene og jeg hadde nok blitt mette... 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Hadde du tatt all rakfisken hadde du nok havnet i en real slosskamp med meg. :-) Vi hadde vel heller delt brodelig tenker jeg og kost oss ) 0 Siter
MsSophie Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Jeg hadde ikke grini om du hadde fjernet aspiken og kalkunpølsa....ellers hadde alt det andre gått ned på høykant. Ungene hadde garantert spist spekeskinke,skinkestek, røkt svinebog, kylling, karbonader, loff og smør. 0 Siter
MsSophie Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Tror jeg må be hjem alle dolere med familie neste 17 mai jeg*LoL* Da har jeg reservert 17.mai 2006...du får komme tilbake når det nærmer seg mht tid og sted! Juhuuuu....:-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 18. mai 2005 Skrevet 18. mai 2005 Vi hadde vel heller delt brodelig tenker jeg og kost oss ) Det hadde nok vært det beste, ja. :-D 0 Siter
morsan Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Jeg elsker cabaret når den er tillaget på rette måten. Dvs min måte. :-) OK! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.