Gjest måneogsol Skrevet 12. juni 2005 Skrevet 12. juni 2005 Jeg har to boks ekte kaviar i kjøleskapet. På fredag skal jeg lage god mat til venner, og tenkte kaviar med champagne til forrett. Men problemet mitt er at dette har jeg aldri gjort før. Hvordan serverer jeg slikt? Please help me........... 0 Siter
Gjest kaviharogkaviikkehar Skrevet 12. juni 2005 Skrevet 12. juni 2005 kaviar serveres helst med blinis, rømme, løk osv. 0 Siter
Gjest måneogsol Skrevet 12. juni 2005 Skrevet 12. juni 2005 kaviar serveres helst med blinis, rømme, løk osv. Ok, men har du noen oppskrifter? 0 Siter
Åsemor Skrevet 12. juni 2005 Skrevet 12. juni 2005 http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1112 0 Siter
Gjest kaviharogkaikkehar Skrevet 12. juni 2005 Skrevet 12. juni 2005 Ok, men har du noen oppskrifter? Du kan søke: http://www.startsiden.no/kategorier/mat_og_drikke/oppskrifter/index.html 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.