Gjest måneogsol Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Noen som har oppskrift på en kald, mager saus til grillmat (både kjøtt og fisk). Tenkte kanskje noe med youghurt naturell f.eks. 0 Siter
Vincent Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Kjøp sånne 3-pakk med Knorr dressinger som skal blandes med olje - det finnes mange varianter. Kjøp det du liker. Bruk naturell i stedet for olje. En pose til 1/2 liter kan bli litt mye, så smak deg fram. La den stå på kjøl en halvtimes tid. Hiolder seg lenge på kjøl.Kan evnt. tynnes litt med melk. Passer knall til dressinger og er magert. 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Maarud sine dipmixer kan blandes i jogurt naturell. Ellers kan du rett og slett ta litt ferske urter, litt agurk og litt vårløk og blande det i jogurten. Tilsett litt salt og pepper. 0 Siter
Vincent Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Maarud sine dipmixer kan blandes i jogurt naturell. Ellers kan du rett og slett ta litt ferske urter, litt agurk og litt vårløk og blande det i jogurten. Tilsett litt salt og pepper. mm.. rene tusen-island sausen.. iallefall med holliday-dippen.. :-) 0 Siter
tiliti Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Anbefaler deg å teste kesam ev. mager kesam med forskjellige krydder i. 0 Siter
tiliti Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Og ja, ev. den nye matyoughurten i stedet for youghurt naturell. 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Og ja, ev. den nye matyoughurten i stedet for youghurt naturell. Hva er forskjellen på mat jogurt og jogurt naturell? Ble litt nysgjerrig, vi bruker 2 liter jogurt naturell i uka her:) 0 Siter
tiliti Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Hva er forskjellen på mat jogurt og jogurt naturell? Ble litt nysgjerrig, vi bruker 2 liter jogurt naturell i uka her:) Smaker litt mindre syrlig merker jeg, hm, altså litt mer fast i konsistensen. 0 Siter
Gjest Kesam Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Prøv denne: 1 beger Kesam (naturell, vanlig eller light) 1 fedd hvitløk 1/2 finhakket chili litt sukker ca 1 ts sitronsaft Alt mikses med stavmikser. Utrolig godt til grillmat! 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 15. juni 2005 Skrevet 15. juni 2005 Hva er forskjellen på mat jogurt og jogurt naturell? Ble litt nysgjerrig, vi bruker 2 liter jogurt naturell i uka her:) Det er omtrent dobbelt så mye fett i matyoughurten i forhold til youghurt naturell. http://www.tine.no/produktromme/39751/ 0 Siter
pjusken Skrevet 16. juni 2005 Skrevet 16. juni 2005 Mulig du ville ha noe du kunne lage selv, men hvis du vil ha noe ferdig så er Sweet Chili sause KJEMPEGODT til grillmat! Den får du kjøpt både på Rema og de dyrere butikkene! Nam nam... 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 16. juni 2005 Skrevet 16. juni 2005 Tzatziki, det er godtegodt til grillmat :-) Til ett stort beger yoghurt trenger du: 1 stor agurk (skrelles, ta ut kjernehuset også river du den), 3 fedd hvitløk, bittelitt balsamicoeddik, litt god olivenolje, mynte eller basilikum, litt sitronsaft, litt salt og pepper. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.