Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Trenger tips om hva som er det billigste man kan lage av middagsmat.

Takk.

Gjest den ekte noor
Skrevet

Kjøp en stor sekk med basmatiris.

Ostesnitzler er billig, 20 kr for 4 stk på rema.

Tomatbønner.

Gjest mat er godt
Skrevet

poteter (bak dem i ovnen eller del dem i båter og pens med olje og krydder)

Server med pølser til kjøttpølse/middagspølse koster ca 20,-

Pose tomatsuppe 13,-

Fiskeboller 15 kr. pr boks

Pannekaker (20,- pr tot pose)

omelett kjøp 20 egg og lag omelett av egg, løk og flatskårene poteter. Serveres med brød og salat til

Risengrynsgrøt Pose koster 15 kroner.

Dra på fisketur og fiske fisken selv. Serveres med kun litt salat til.....

be deg selv til noen du kjenner og si at du kommer på middag litt på fleip og så skal du se at du blir bdt på middag.... vi har en fast gjest vi som kommer innome på mat

Kommer ikke på flere tips

Skrevet

Løksuppe er meget billig og godt, men kanskje litt varmt nå på sommeren?

Mista nikket
Skrevet

Storfelever er billig og godt.Middag for 2 i 2 dager for rundt 20 kroner

Gjest stump gjenstand
Skrevet

Løksuppe er meget billig og godt, men kanskje litt varmt nå på sommeren?

Haha.....er nå bare snurtne 10 grader her da!! Flotters vær for løksuppe, spør du meg ;-)

Skrevet

Storfelever er billig og godt.Middag for 2 i 2 dager for rundt 20 kroner

Eneste aberet med det, er at jeg ikke klarer å spise det.

Jeg har enda min mors levergryte friskt i minnet, 30 år etter.

Gjest prust
Skrevet

Vi levde på semuljegrynsgrøt 2-3 ganger i uka de to første årene vi studerte. Kostet ca 10 kr middagen for to personer. Ble litt lei etterhvert da...

Poteter kan brukes i mange retter, og metter godt. Bor du i nærheten av noen grønnsaksprodusenter, kan du få mye gratis. F.eks. blir poteter under 4 cm i diameter kastet eller gitt til fôr! Sikkert sånn med andre typer grønnsaker og.

Frossen laks eller ørret er ofte på tilbud. Stek den hel i ovnen med purre og sitron, og du har middag til mange personer.

Mista nikket
Skrevet

Eneste aberet med det, er at jeg ikke klarer å spise det.

Jeg har enda min mors levergryte friskt i minnet, 30 år etter.

Det er jo trist. Jeg bare steker den,lager saus og koker den i sausen og har kålrotstuing ved siden av.Sambon og jeg synes det er kjempegodt

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...