Lillemus Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Tenkte jeg skulle lage grøt i dag og sette den i stekeovnen til "svelling". Antagelig vil den bli stående flere timer i forhold til resten av dagens program, vil det ikke da bli en voldsom bakterievekst i den? Bakterier elsker jo lunken melk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Du må koke opp melken og koke den i noen minutter først. Da skulle det meste av bakterier være drept. Så koker jeg den godt opp rett før vi skal spise. Har gjort det sånn hver lørdag om vinteren i snart 20 år nå, og ingen er blitt syke så langt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest joda det blir det Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Jo det vil bli veskt i den, du bør da koke den veldig godt etter svellingen da. Hvorfor gjør du det egentlig sånn? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. juli 2005 Forfatter Del Skrevet 15. juli 2005 Jo det vil bli veskt i den, du bør da koke den veldig godt etter svellingen da. Hvorfor gjør du det egentlig sånn? Fordi jeg koker alltid grøt som tar lang tid å koke, den smaker best. Og det sparer meg for mye røring i kjelen å gjøre det på den måten. Koker bare opp hele greia og setter den i lunken stekeovn, der står den en god stund til den blir tykk og så kokes den opp før spising. Så slipper jeg å stå en time ved ovnen og passe på at grøten ikke svir seg eller koker over. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319204 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. juli 2005 Forfatter Del Skrevet 15. juli 2005 Du må koke opp melken og koke den i noen minutter først. Da skulle det meste av bakterier være drept. Så koker jeg den godt opp rett før vi skal spise. Har gjort det sånn hver lørdag om vinteren i snart 20 år nå, og ingen er blitt syke så langt. At det er mulig å tenke så kort.... *Slår seg for panna* Selvfølgelig dauer de fleste når jeg koker opp melka først, det gjør jeg jo alltid! Får skylde på at jeg er stuptrøtt... Takker og bukker! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319207 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Du må koke opp melken og koke den i noen minutter først. Da skulle det meste av bakterier være drept. Så koker jeg den godt opp rett før vi skal spise. Har gjort det sånn hver lørdag om vinteren i snart 20 år nå, og ingen er blitt syke så langt. ....det er vel delte meninger om det..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest joda det blir det Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Fordi jeg koker alltid grøt som tar lang tid å koke, den smaker best. Og det sparer meg for mye røring i kjelen å gjøre det på den måten. Koker bare opp hele greia og setter den i lunken stekeovn, der står den en god stund til den blir tykk og så kokes den opp før spising. Så slipper jeg å stå en time ved ovnen og passe på at grøten ikke svir seg eller koker over. Ja ja.. hvorfor ikke heller lage noe godt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Fordi jeg koker alltid grøt som tar lang tid å koke, den smaker best. Og det sparer meg for mye røring i kjelen å gjøre det på den måten. Koker bare opp hele greia og setter den i lunken stekeovn, der står den en god stund til den blir tykk og så kokes den opp før spising. Så slipper jeg å stå en time ved ovnen og passe på at grøten ikke svir seg eller koker over. grøten fra Fjordland bruker jeg - 90 + 90 sek i microen BÆLGOD 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. juli 2005 Forfatter Del Skrevet 15. juli 2005 grøten fra Fjordland bruker jeg - 90 + 90 sek i microen BÆLGOD Jeg elsker den - ungene er ikke så begeistret for den, de vil heller ha min hjemmelagde. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 ....det er vel delte meninger om det..... Nå tror jeg ikke jeg er helt med her... Får skylde på lite søvn inatt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Jo det vil bli veskt i den, du bør da koke den veldig godt etter svellingen da. Hvorfor gjør du det egentlig sånn? Det er slett ikke uvanlig å lage grøt på denne måten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Nå tror jeg ikke jeg er helt med her... Får skylde på lite søvn inatt. Du sa at dere ikke hadde tatt skade av det - jeg sa at det var det delte meninger om. *jeg erter* men ingen skjønner meg i dag og det regner som faan! ;:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Du sa at dere ikke hadde tatt skade av det - jeg sa at det var det delte meninger om. *jeg erter* men ingen skjønner meg i dag og det regner som faan! ;:-) Skjønte hva du hintet om jeg,- og jeg har heller ikke sovet så godt i natt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Du sa at dere ikke hadde tatt skade av det - jeg sa at det var det delte meninger om. *jeg erter* men ingen skjønner meg i dag og det regner som faan! ;:-) Men hvordan kan noen her ha delte meninger om hvorvidt vi har fått magesjau av grøt ? * dum idag * 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Men hvordan kan noen her ha delte meninger om hvorvidt vi har fått magesjau av grøt ? * dum idag * ...du får tenke på det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Jeg har gjort det mange ganger, blir kjempegodt! (Jeg kan liker ikke grøt av hurtigris.) Når du har kokt ris og melk først, er jo bakteriene allerede døde. Det blir ikke noen farlig bakterievekst i løpet av dagen. Og du koker den vel opp til slutt også? God middag! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1319407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Jeg pleier alltid å koke opp grøten og så pakke den inn i pledd og dyne i noen timer - og så tar jeg den på plata på ovnen litt før servering Det funker som bare det, og da bør den måten du sier funke og 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1320040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. juli 2005 Forfatter Del Skrevet 15. juli 2005 Jeg pleier alltid å koke opp grøten og så pakke den inn i pledd og dyne i noen timer - og så tar jeg den på plata på ovnen litt før servering Det funker som bare det, og da bør den måten du sier funke og Jeg har gjort det før, men har aldri latt den stå mer enn et par timer. I dag ville den muligens stått 3-4-5 timer, men nå ble planene endret så det ble pølser med hjemmelaget potetstappe istedet. Nammmm! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1320058 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki Skrevet 15. juli 2005 Del Skrevet 15. juli 2005 Jeg har gjort det før, men har aldri latt den stå mer enn et par timer. I dag ville den muligens stått 3-4-5 timer, men nå ble planene endret så det ble pølser med hjemmelaget potetstappe istedet. Nammmm! Det hørtes godt ut! Stappe måå være hjemmelaget for å være god da 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/190860-lage-gr%C3%B8t-i-stekeovn-bakterier/#findComment-1320075 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.