Gjest Shira12 Skrevet 29. juli 2005 Skrevet 29. juli 2005 min på to har kommet inn i periode der han sier "stakkar meg" hver gang jeg følger han inn i sengen igjen. Og "dette er dumt" Han sier det med den største ro i stemmen, og går så ut igjen med en gang jeg har lukket døren. He he, de blir fort vetlevoksne disse små. Han min var så sinna på meg idag, har ikke sett det verre før. -Nå er jeg LEI meg, mamma, bare så du vet det! Men rommet ble da ryddet til slutt, selv om det tok hele dagen :-) 0 Siter
Gjest Lilly Rose Skrevet 30. juli 2005 Skrevet 30. juli 2005 Hva gjør vi ikke for mann og barn, he he ;-) Men gleder meg til maten. Hørtes snadder ut det du lager også, oppskrift mottaes med takk :-) Kan du vel få! ;o) Beregn mye poteter!! Til to voksne legger jeg langpanna full med båter på geledd - gjerne litt store båter! Men for å ta det fra starten..... Skrell poteter og del i store båter (4-6 pr. potet), legg i tett og stor plastpose (frysepose). Del 1-2 store rødløk i båter og legg i posen. Skjær 1-2 røde paprika i brede strimler og legg i. Hell på en klunk olje av ønsket slag 0,5-0,75 dl.?, hell ønsket krydder i posen (hvitløk, paprika, aromat, basilikum....hva du liker best) og rist og bland innholdet. FOrdeles på bakepapir i langpannen, og krydre evt. litt mer. Settes i varm ovn 225C, i ca.45 min. eller til potetene er gyldenbrune, litt oppblåste og helt møre! Nam-nam!!!!! Helles i bolle/fat og serveres. I går kveld hadde vi grillede kyllingfileter til, en salat samt litt sjysaus smakssatt med litt mer krydder og stæsj. Rødvin til!!! Mmmm!!!! Godt til både okse- og svinekjøtt også!! Og godt bare å maule.....! ,O) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 30. juli 2005 Skrevet 30. juli 2005 Kan du vel få! ;o) Beregn mye poteter!! Til to voksne legger jeg langpanna full med båter på geledd - gjerne litt store båter! Men for å ta det fra starten..... Skrell poteter og del i store båter (4-6 pr. potet), legg i tett og stor plastpose (frysepose). Del 1-2 store rødløk i båter og legg i posen. Skjær 1-2 røde paprika i brede strimler og legg i. Hell på en klunk olje av ønsket slag 0,5-0,75 dl.?, hell ønsket krydder i posen (hvitløk, paprika, aromat, basilikum....hva du liker best) og rist og bland innholdet. FOrdeles på bakepapir i langpannen, og krydre evt. litt mer. Settes i varm ovn 225C, i ca.45 min. eller til potetene er gyldenbrune, litt oppblåste og helt møre! Nam-nam!!!!! Helles i bolle/fat og serveres. I går kveld hadde vi grillede kyllingfileter til, en salat samt litt sjysaus smakssatt med litt mer krydder og stæsj. Rødvin til!!! Mmmm!!!! Godt til både okse- og svinekjøtt også!! Og godt bare å maule.....! ,O) Takk takk! Hørtes knallgodt ut! Dette skal prøves. Hørtes jo godt ut til kvelds også dette, uten noe annet til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.