Gjest amatørkokken Skrevet 5. august 2005 Del Skrevet 5. august 2005 Hvordan beregner jeg kylling pr.person? Jeg har kjøpt en pakke med kyllinglår og lurer på hvor mye jeg må beregne. Det er vanskelig å beregne når kjøttet også inneholder knokler... Er 2 kg nok til 5 personer mon tro? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/193055-hvor-mye-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 5. august 2005 Del Skrevet 5. august 2005 Kan jeg ikke tenke meg. Det er lite kjøtt på kyllinglårene. Når vi har rene fileter så går det med ca. 200 g pr. pers så det er neppe nok med 2 kg lår til 5 personer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/193055-hvor-mye-kylling/#findComment-1340982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mista nikket Skrevet 5. august 2005 Del Skrevet 5. august 2005 Det kommer vel an på hvor store kyllinglåra er. Jeg kjøper kyllinglår i Sverige og de er store. Holder med en til hver av de. Med ris og salat servert til blir i hvertfall vi mette. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/193055-hvor-mye-kylling/#findComment-1341155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest godklumpen Skrevet 6. august 2005 Del Skrevet 6. august 2005 Ville nok beregna en halv kg pr pers på kyllingen. Det blir 2,5 kg. Så ville jeg kjøpt inn tre kg for å har litt ekstra. Man spiser ofte mye i godt lag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/193055-hvor-mye-kylling/#findComment-1341232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.