Gå til innhold

Fange en and


Anbefalte innlegg

Gjest andekjøtt inc.
Skrevet

Altså... Det er riiimelig mange ender ved Østensjøvannet i Oslo. Er jeg en drittsekk hvis jeg fanger en and, avliver den og lager mat av den?

Gjest Moliza
Skrevet

Ta en canada-gås, du! Dem er det altfor mange av. La oss beholde ender, de blir jo fortrengtav de hersens canadagreiene!

Gjest kroppogsjel
Skrevet

Kommer jo helt an på hvordan du har tenkt å klare å snikfange den og ta kverken på den det. De fleste av oss som liker litt Donaldmat utpå høsten legger oss ute og skyter'n.

Skrevet

Erru gærn, de er fulle av salmonella alle sammen.

Skrevet

Erru gærn, de er fulle av salmonella alle sammen.

Hei,

Det er jo ikke noe problem hvis man bare steker kjøttet ordentlig, og det skal man jo gjøre med and og kylling, uansett.

Med vennlig hilsen

Skrevet

Hei,

Det er jo ikke noe problem hvis man bare steker kjøttet ordentlig, og det skal man jo gjøre med and og kylling, uansett.

Med vennlig hilsen

Jeg grøsser ved tanken på disse endene fordi jeg har vært med på å obdusere dem og sett hvordan de er inni

Skrevet

Jeg grøsser ved tanken på disse endene fordi jeg har vært med på å obdusere dem og sett hvordan de er inni

"obdusere dem"

Pøh! Du kjørte over dem, mener du!

;-)

Alt godt,

mil1365380270
Skrevet

Jeg grøsser ved tanken på disse endene fordi jeg har vært med på å obdusere dem og sett hvordan de er inni

Hvordan ser de ut inni da?

Skrevet

Hvordan ser de ut inni da?

Akkurat som høner og andre fugler. To lunger som er klistra til ribbeina, et hjerte, to små nyrer og store eggstokker eller testikler. Dessuten lukter tarmene helt forferdelig med gusjete innhold. Endene jeg har sett var oftest råtne og markene krøp under huden på innsiden. Jeg spiste ikke fjørfe på mange år etter den jobben.

Hihi, akkurat mens jeg skriver så overveier jeg å slutte og spise fjørfe igjen ;o)

mil1365380270
Skrevet

Akkurat som høner og andre fugler. To lunger som er klistra til ribbeina, et hjerte, to små nyrer og store eggstokker eller testikler. Dessuten lukter tarmene helt forferdelig med gusjete innhold. Endene jeg har sett var oftest råtne og markene krøp under huden på innsiden. Jeg spiste ikke fjørfe på mange år etter den jobben.

Hihi, akkurat mens jeg skriver så overveier jeg å slutte og spise fjørfe igjen ;o)

Ah! Trodde det kanskje var noe spesielt med dem, mye fett eller noe p.g.a. matingen, jeg :-)

Skjønner aversjonen av marken, jeg spiser ikke makrell lenger!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...