Gjest Moliza Skrevet 8. august 2005 Skrevet 8. august 2005 Hva har du i frokostblandingen din? Og hva har du på den? Jeg tåler melk dårlig, med mindre jeg vil gå rundt som en fjortis i verste kviseladeren i trynet og det vil jeg jo ikke! Havremelk har en litt vel spesiell smak for meg, men jeg kan jo prøve rismelk kanskje... Cultura kan jeg bare glemme, får kviser med en gang. Tåler lettyoghurt med vanilje, men det hadde vært greit med noe mer flytende. Kan du ikke bruke soya-melk da? Fås på helsekost, er sikkert dyr, men sånn av og til hadde det kanskej vært greit. 0 Siter
Prozak Skrevet 8. august 2005 Skrevet 8. august 2005 Det er like fetende med fruktose som med sukker -men man trenger mindre av det for å oppnå samme søtningseffekt - og blodsukkeret holder seg mer stabilt. Fedon sier ikke at vi skal spise masse fruktose -han sier vi bør erstatte sukker med fruktose der hvor man må ha noe søtt - det beste er å klare seg uten noen form for tilsatt sukker Så det så! "Det er like fetende med fruktose som med sukker -men man trenger mindre av det for å oppnå samme søtningseffekt - og blodsukkeret holder seg mer stabilt." "Trenger mindre av det" er det delte meninger om. Uansett - det har en veldig annerledes smak enn vanlig sukker, og det er langtfra det samme. Fruktose i stedetfor sukker for de som av en eller annen grunn bruker sukker i kaffen er visst ikke helt det store, f.eks. Det jeg såvidt leste litt om var en undersøkelse som kan tyde på at fruktose kan skape et eller annet hormon-krøll, fordi kroppen ikke er like flink til å behandle det som sukker. "................................." 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.