Gå til innhold

Hva kan jeg lage "til fryseren"?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I dag har jeg vært flink. Har stekt kjøttkaker og lagt i fryseren og også stekt opp kjøttdeig og frosset ned. Det er så greit å ha ferdig, hjemmelaga mat i fryseren.

Men hva mer kan lages opp i masser og fryses ned i porsjonspakker?

Jeg står fast - hjelp meg!

Lapskaus liker vi ikke...

Skrevet

Pizzaboller, lag opp haugevis og hiv i frysen, greit å ha hvis du skal ha en lettvindt middag, ungene elsker det, og det er god turmat.

Skrevet

Fiskekaker om du lager det selv. Div. gryteretter? Pølser? Boller? Kanelboller? Brød? Eller tenkte du bare middag kanskje?

Skrevet

Ertesuppe (med poteter og skinke) er en av mine favoritter. Likeledes chili con carne.

Skrevet

Ertesuppe (med poteter og skinke) er en av mine favoritter. Likeledes chili con carne.

Pizzadeig? ;)

Skrevet

Pizzadeig? ;)

Vi har en egen baker som skal komme jevnlig å lage italiensk pizza, så kanskje hun kan hjelpe oss med å bunkre opp?

Gjest Halling
Skrevet

Gryteretter er fint, men ikke med poteter. Maismeljevning blir ikke så bra, den blir tynn som vann etter frysing. Frys kjøtt helst i kraft eller med meljevnet saus.

Putt alltid i pose og sug all luften ut, så slipper du at det blir "frysetørret". Kjøkkenutstyrbutikker har vakumpumpe til det bruk.

Skrevet

Vi har en egen baker som skal komme jevnlig å lage italiensk pizza, så kanskje hun kan hjelpe oss med å bunkre opp?

Det gjør hun selvsagt dersom hun får en kanelbolle i ny og ne... ;)

Mrs. Wallace
Skrevet

Jeg pleier å lage og fryse ned lasagne i posjonsstørrelser. Det er veldig kjekt å varme igjen.

Gjest Halling
Skrevet

Pizza er uhyre takknemlig å fryse. Like god som nystekt etter 30 min på 100 grader i ovn.

Skrevet

Pizzaboller, lag opp haugevis og hiv i frysen, greit å ha hvis du skal ha en lettvindt middag, ungene elsker det, og det er god turmat.

Hmmm, har du tips om ingredisenser (fyll/ hvordan lage det?

Skrevet

Hmmm, har du tips om ingredisenser (fyll/ hvordan lage det?

Vanlig rundstykke deig. Lag det som en vanlig firkantet pizza, rull sammen og skjær ut boller, samme måte som shillingsboller. Stekes i ovn ved ca 200 gr, 10-20 min

Skrevet

Vanlig rundstykke deig. Lag det som en vanlig firkantet pizza, rull sammen og skjær ut boller, samme måte som shillingsboller. Stekes i ovn ved ca 200 gr, 10-20 min

Så du kliner fyll oppå, og så ruller du, og skjærer skiver?

Så lurt! Men holder fyllet seg på plass? Det må nok ikke renne for mye, eller blir det sugd opp i deigen?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...