Gjest Frozens Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Har kjøpt en pose med frossen lapskausblanding. Står bak på posen at man skal koke opp vann og gi grønnsakene et raskt oppkok. Det står ikke noe om mengde vann, noen som vet? Skal vannet helles av etterpå, hvis ikke blir det vel mer som ei suppe? 0 Siter
Aryane Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Ha i vann så det dekker grønnsakene, så kan du ha i litt buljong, da får du en god kraft, og den sklal ikke helles av. Jeg pleier å ha i pølse eller salt kjøtt(forsiktig med buljong hvis kjøttet er salt!) Ønsker du en litt tykkere konsistens kan du ha en spiseskje eller to med potetmel som du rører ut i litt vann og har i. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Det er hipp som happ hvor mye vann du bruker. Jeg pleier å ha vann omtrent halvveis opp på grønnsakene. Kok opp, og skru ned varmen. Grønnsakene skal ikke kokes noe særlig, bare varmes opp. Da smaker de aller best. Når grønnsakene er varme, heller du av alt vannet. Du kan bruke grønnsakene til både lapskaus, men også som vanlig grønnsaksblanding til annen middag. 0 Siter
Goldy79 Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Ha vatn opp til du akkurat dekkar grønnsakene :-) 0 Siter
Goldy79 Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Ha i vann så det dekker grønnsakene, så kan du ha i litt buljong, da får du en god kraft, og den sklal ikke helles av. Jeg pleier å ha i pølse eller salt kjøtt(forsiktig med buljong hvis kjøttet er salt!) Ønsker du en litt tykkere konsistens kan du ha en spiseskje eller to med potetmel som du rører ut i litt vann og har i. Eg har av og til potetstappe i for å lage tjukkare lapskaus :-) 0 Siter
Gjest Frozens Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Eg har av og til potetstappe i for å lage tjukkare lapskaus :-) Heller du bare potetmos-pulveret oppi sammen med vannet og gr.sakene og rører rundt? 0 Siter
Goldy79 Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Heller du bare potetmos-pulveret oppi sammen med vannet og gr.sakene og rører rundt? Ja, det blir godt :-) Har du aldri prøvd det? 0 Siter
fresja Skrevet 13. august 2005 Skrevet 13. august 2005 Eg har av og til potetstappe i for å lage tjukkare lapskaus :-) Det gjer eg og. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.