Gå til innhold

Har du tips til gode retter av kyllingfilet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Stek kyllingfileen og legge til side. Stek løk, deretter champignon (kan droppes) og stangselleri (endel av det siste), hell over fløte og fersk hvitløk, carry, kvernet pepper og ananas. Spises med ris. Nam.

Håper ikke jeg glemte noe. Lenge siden sist. ;o)

Skrevet

Verdens beste kyllingrett:

1 kyllingfilet stekes i godt med smør/margarin, krydres med salt, pepper og basilikum eller etter smak

Legges på en seng av oppskåret broccoli og blomkål.

Kok ut sjyet i stekepanna med fløte, creme fraiche eller cremefine (jeg bruker lettmelk av og til, mindre fett, men ikke fullt så godt). Tøm sausen over kyllingen og grønnsakene.

Inn i stekeovnen på 200 grader et kvarter (da har jeg skåret grønnsakene ganske små!).

Server med fersk pasta eller ris. Mørere kylling får du ikke! Den blir usannsynlig saftig!

Skrevet

Verdens beste kyllingrett:

1 kyllingfilet stekes i godt med smør/margarin, krydres med salt, pepper og basilikum eller etter smak

Legges på en seng av oppskåret broccoli og blomkål.

Kok ut sjyet i stekepanna med fløte, creme fraiche eller cremefine (jeg bruker lettmelk av og til, mindre fett, men ikke fullt så godt). Tøm sausen over kyllingen og grønnsakene.

Inn i stekeovnen på 200 grader et kvarter (da har jeg skåret grønnsakene ganske små!).

Server med fersk pasta eller ris. Mørere kylling får du ikke! Den blir usannsynlig saftig!

Vettu hva, det der lagde jeg på søndag, etter sist du skrev det, og det var faktisk usannsynlig godt..

Brukte kesam 1 prosent jeg da for sausen, men det ble kjempe godt..

Skrevet

Verdens beste kyllingrett:

1 kyllingfilet stekes i godt med smør/margarin, krydres med salt, pepper og basilikum eller etter smak

Legges på en seng av oppskåret broccoli og blomkål.

Kok ut sjyet i stekepanna med fløte, creme fraiche eller cremefine (jeg bruker lettmelk av og til, mindre fett, men ikke fullt så godt). Tøm sausen over kyllingen og grønnsakene.

Inn i stekeovnen på 200 grader et kvarter (da har jeg skåret grønnsakene ganske små!).

Server med fersk pasta eller ris. Mørere kylling får du ikke! Den blir usannsynlig saftig!

Denne skal jeg garantert prøve. Tusen takk.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...