noami Skrevet 16. august 2005 Skrevet 16. august 2005 hva er den beste måten å skjære disse på, spes når de har stått ute i romtemp en stund? kniv? høvel? sånn ostestrenggreie? (ferdigskivet ridderost har en tendens til å være litt for tørre) 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 16. august 2005 Skrevet 16. august 2005 Osteskjærer. Og nå ble jeg sulten ;-) 0 Siter
Gjest Halling Skrevet 16. august 2005 Skrevet 16. august 2005 Osteskjærer, sånn med ståltråd. Nå skal jeg spise "Gamle Ole" det er den beste osten jeg vet, lukter råtten tåfis :-), men smaker himmelsk. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.