Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

hva er den beste måten å skjære disse på, spes når de har stått ute i romtemp en stund? kniv? høvel? sånn ostestrenggreie? (ferdigskivet ridderost har en tendens til å være litt for tørre)

Gjest Halling
Skrevet

Osteskjærer, sånn med ståltråd.

Nå skal jeg spise "Gamle Ole" det er den beste osten jeg vet, lukter råtten tåfis :-), men smaker himmelsk.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...