bb71 Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 JEg har laget nan-brød før, men finner ikke oppskrifta. har funnet oppskrift på nett, men der står det at det skal stekes på plate (vil vel si stekepanne?). JEg har før stekt i ovn, og vil helst gjøre det nå også. Noen som vet hvordan tempen skal være? Mener det var noe med grill og høyt i ovnen, men husker ikke! Anyone? 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 Hm....lurte på om jeg fant det allikevel (http://www.matnyttig.no/oppskrifter/nan.htm). Der står det at man bare skal ha det under grill, stemmer det tro? Dersom ingen har noen gode tips før kl. 1500 så bruker jeg grillelementet. 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 Hm....lurte på om jeg fant det allikevel (http://www.matnyttig.no/oppskrifter/nan.htm). Der står det at man bare skal ha det under grill, stemmer det tro? Dersom ingen har noen gode tips før kl. 1500 så bruker jeg grillelementet. ...dersom noen vil ha oppskriften http://www.matnyttig.no/oppskrifter/nan.html 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 ...dersom noen vil ha oppskriften http://www.matnyttig.no/oppskrifter/nan.html Forøvrig skal jeg bruke denne oppskriften: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12828.asp 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 Forøvrig skal jeg bruke denne oppskriften: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12828.asp ...og ellers må jeg bare si at jeg har laget en lang tråd helt av meg selv!!!! 0 Siter
damedame Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 ...og ellers må jeg bare si at jeg har laget en lang tråd helt av meg selv!!!! hehe Artig 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 hehe Artig Gøy at du vil være med å lange en lang intetsigende tråd!!!! Nå skal jeg gå å bake, så får vi se hvordan de blir stekt senere i dag... 0 Siter
Gjest bare til info Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 ) plate, er den platen du bruker i stekeovnen det da 0 Siter
collins Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 Nanbrøddeigen dæljes fast på veggen i tandoriovnen din, og stekes der.;o) 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 ) plate, er den platen du bruker i stekeovnen det da Det sto panne.....i oppskriften altså. 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 Nanbrøddeigen dæljes fast på veggen i tandoriovnen din, og stekes der.;o) Takk for hjelpen!!!! *viser fingeren* ...stikker til India! 0 Siter
Gjest Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 Gøy at du vil være med å lange en lang intetsigende tråd!!!! Nå skal jeg gå å bake, så får vi se hvordan de blir stekt senere i dag... Se det, nå ble den _enda_ litt lenger 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 Hvorfor skriver du stor E i jeg? 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 Hvorfor skriver du stor E i jeg? Fordi jeg er så lynende rask til å skrive at jeg ikke rekker å ta høyre lillefinger bort fra shift-tasten før jeg kommet til g.... 0 Siter
Nikki Skrevet 18. august 2005 Skrevet 18. august 2005 Fordi jeg er så lynende rask til å skrive at jeg ikke rekker å ta høyre lillefinger bort fra shift-tasten før jeg kommet til g.... sånn er jeg og - heldigvis har jeg autokorrektur i Word så det retter seg opp av seg selv der... 0 Siter
bb71 Skrevet 18. august 2005 Forfatter Skrevet 18. august 2005 sånn er jeg og - heldigvis har jeg autokorrektur i Word så det retter seg opp av seg selv der... Jepp, det har jeg også. Tror det gjør at jeg blir litt ekstra sløv med korrekturen når jeg ikke har det. Blir mye skrivefeil her inne bl.a. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.