Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 I dag blir det stekte pølser med potetmos til middag. Hva mer passer det å ha til, noe som er litt sunt, av grønnsaker f.eks.? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 GA skrev (På 19.8.2005 den 12.05): broccoliblanding fra frysedisken! Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! 0 Siter
Velouria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Kokte grønnsaker, gulrøtter, brokkoli, blomkål eller kanskje wokede grønnsaker av noe slag? 0 Siter
Cumbria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Tomatbønner? Frisk Wokmix-pose som du freser i panna? Råkost? Sukkererter og minigulerøtter? 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Elextra skrev (På 19.8.2005 den 12.08): Æsj, frossen brokkoli er ikke godt. Kjøp heller fersk brokkoli, ikke særlig mer jobb! Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. 0 Siter
Velouria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Forresten, salat er jo deilig, gjerne med litt avokado, rødløk og appelsin i. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Kokt brokkoli. Rå revne gulerøtter. Kokte frosne erter. Rå gulrøtter og kålrot i staver. En frossen blanding med gulrøtter, paprika og mais (italiens blanding?). Du kan ha absolutt alt av grønnsaker til den middagen. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Middagshjelp skrev (På 19.8.2005 den 12.21): Vi bruker aldri frossen brokkoli eller gulrøtter. Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? 0 Siter
Elbereth Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Dette er kjempegodt tilbehør: Et eple i skiver + 1 liten løk (gul eller rød) skjæres i skiver. Dryss over karri og stek mykt i margarin. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 mariaflyfly skrev (På 19.8.2005 den 12.55): Steik pølsene i biter, sleng de i en ildfast form sammen med litt broccoli, potetmosen oppå (hvis du er litt avansert, lager du den sjøl - kok potetene i biter sammen med et par fedd hvitløk, når de er kokt, hiver du en smørklatt i gryta og litt melk og moser det sammen). Ost på toppen, gratiner i ovnen. Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Middagshjelp skrev (På 19.8.2005 den 12.57): Dette blir det! Hvor lenge skal det gratineres i ovnen og på hvilken temperatur? Skal brokkolien kokes før man har den i forma, eller skal den haes i forma i rå tilstand? *grønn* Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 GA skrev (På 19.8.2005 den 12.41): Åffer ikke? Hvis man wok'er det, er det akkurat som fersk, og mye kjappere. -trodde du skulle ha sånn superkjapp middag, jeg, ettersom resten var pølser og potetstappe liksom... Pølse, potetstappe, og gourmet-grønnsaker, liksom? Jeg tenkte at siden resten av middagen var så kjapp-kjapp, så skulle det liksom være kvalitet på grønnsakene da serru Jeg fikk altfor mye frosne grønnsaker i oppveksten, så jeg bruker det så og si aldri. Synes det smaker bare vann. Har ikke wok, eller så er det helt sikkert greit med frossen brokkoli til wok. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 mariaflyfly skrev (På 19.8.2005 den 12.59): Kok broccolien i 2-3 minutter. 200 grader i ovnen til osten er smelta og litt gyllen. aner ikke noe om hvor lang tid. Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Middagshjelp skrev (På 19.8.2005 den 13.06): Thanks a lot! Høres godt ut - og lettvint! Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. 0 Siter
Gjest Middagshjelp Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 mariaflyfly skrev (På 19.8.2005 den 13.11): Du får kline til med hjemmelaga potetmos også - og rapportere åssen det gikk. Æh, ikke akkurat i dag, men det hørtes jo egentlig lettvint ut det også. Gidder ikke koke potatis i dag 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.