Gjest Prøver å bli sund Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Er det noe kunstig eller? Tenker på skadestoffer. Fedon Lindberg har jeg forstått anbefaler fruktose istedet for sukker, hvorfor? 0 Siter
Elis31 Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Hva er egentlig druesukker? Han mener at det ikke påvirker blodsukkeret like mye som sukker, og at man dermed ikke lager så mye fett. Men han mener at det bør spises i små mengder, et par teskjer eller litt mer hver dag. Men forskning på dyr viser at i store mengder legger man mye på seg av det. 0 Siter
Velouria Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Han mener at det ikke påvirker blodsukkeret like mye som sukker, og at man dermed ikke lager så mye fett. Men han mener at det bør spises i små mengder, et par teskjer eller litt mer hver dag. Men forskning på dyr viser at i store mengder legger man mye på seg av det. I know, I was just pullin' a leg 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Han mener at det ikke påvirker blodsukkeret like mye som sukker, og at man dermed ikke lager så mye fett. Men han mener at det bør spises i små mengder, et par teskjer eller litt mer hver dag. Men forskning på dyr viser at i store mengder legger man mye på seg av det. Fruktose er mye søtere enn sukrose, men de har (omtrent) like mye kalorier. De fleste vil dermed bruke mindre fruktose. 0 Siter
Prozak Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Det er vel fruktsukker, i motsetning til "vanlig" sukker. Det skal være søtere, og dermed føre til at man bruker mindre av det enn man ville brukt av sukker. Imidlertid er dette diskutabelt, og det smaker dessuten veldig annerledes enn vanlig sukker. Bruker man samme mengder som vanlig sukker, tyder ting på at det er nøyaktig like usunt. ".................................." 0 Siter
fresja Skrevet 19. august 2005 Skrevet 19. august 2005 Får håpe du ikke tenker på å bli sund, du mener nok sunn... Fruktsukkeret får ikke blodsukkeret til å gå opp og ned som en jojo, i motsetning til vanlig sukker. Derfor kan også diabetikere spise litt av det uten å ta store insulindoser. Men hva skal en stakkar tro? Her f.eks. står det at man (iallfall en mus) legger mer på seg av fruktose enn vanlig sukker: http://www.tu.no/nyheter/naturvitenskap/article38209.ece 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.