Gjest prust Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Jeg har kjøpt en diger posemed bananer. Har noen en oppskrift på banankake eller noe annet god jeg kan lage av dem? De bør spsies i løpet av to dager... 0 Siter
Lips1365380508 Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Har ikke en oppskrift for banankake,men hva med banansplit? Eller banan-smoothie? Eller, banan på skiven? Med sjokoladesaus,eller pulver over? MmMmm, fikk lyst på alt dette nå jeg. Ellers, lager min mor en kjempebra kake med banan,men jeg vet desverre ikke oppskriften på den... Du kan lete litt på nettet =) 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 hvis du søker på banankake+oppskrift på google, får du linker til mange gode oppskrifter på banankake.... kjempegode. 0 Siter
tiliti Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Denne er kjempegod: http://home.c2i.net/bispehaugen/Banankake.htm Jeg bruker _aldri_ kakefyll på. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Denne er kjempegod: http://home.c2i.net/bispehaugen/Banankake.htm Jeg bruker _aldri_ kakefyll på. Tusen takk! Den skal jeg lage i kveld :-) men du anbefaler altså uten glasueren? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Har ikke en oppskrift for banankake,men hva med banansplit? Eller banan-smoothie? Eller, banan på skiven? Med sjokoladesaus,eller pulver over? MmMmm, fikk lyst på alt dette nå jeg. Ellers, lager min mor en kjempebra kake med banan,men jeg vet desverre ikke oppskriften på den... Du kan lete litt på nettet =) Joda, vi har banan på skiva, banan på havregryn, banan på honni-korn, banan som frukt på skolen og barnehagen - men jeg tenkte altså å få brukt noen stykker på noe helt annerledes. Veide ikke den posen, men det var sikkert tjue bananer oppi - til ti kroner :-) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 hvis du søker på banankake+oppskrift på google, får du linker til mange gode oppskrifter på banankake.... kjempegode. Joda, det kan jeg godt. Men internettet her er så tregt at jeg prioriterer kun DOL og en sjelden gang å sjekke jobb-mailen... :-) 0 Siter
tiliti Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Tusen takk! Den skal jeg lage i kveld :-) men du anbefaler altså uten glasueren? Kan jo hende du liker ting veldig søtt og klissete - det gjør altså ikke jeg. Til pynt strør jeg over litt melis og slenger på et kirsebær, eller serverer den helt uten med et krus varm te. 0 Siter
flisa Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 bruk oppskriften til myk eplekake og erstatt med banan - min mor gjorde det i helgen - det var veldig godt! 0 Siter
flisa Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 bruk oppskriften til myk eplekake og erstatt med banan - min mor gjorde det i helgen - det var veldig godt! 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 bruk oppskriften til myk eplekake og erstatt med banan - min mor gjorde det i helgen - det var veldig godt! Var det du som hadde oppskrift på rundstykker med kjøttdeig med fløte og ost på? Kan jeg få den? husker jeg såvidt leste den, og det var noe med å smuldre ost i fløte? eller er jeg helt på jordet??? 0 Siter
flisa Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Var det du som hadde oppskrift på rundstykker med kjøttdeig med fløte og ost på? Kan jeg få den? husker jeg såvidt leste den, og det var noe med å smuldre ost i fløte? eller er jeg helt på jordet??? Hællæ! ikke kjøttdeig. Jeg hakket opp sånn boks-skinke - BOG-skinke ller PICNIC-skinke, du vet. Så tok jeg like mye ost -raspet og hadde i en bolle sammen med skinken. Så helte jeg på fløte mens jeg knadde med hendene til konsistensen ble omtrent som kjøttdeig... det skal henge sammen, Så deler du halvtinte rundstykker og tar på en klædd på hver og steker på sånn ca 200 grader eller deromkring til osten er gylden. DRITGODT! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Hællæ! ikke kjøttdeig. Jeg hakket opp sånn boks-skinke - BOG-skinke ller PICNIC-skinke, du vet. Så tok jeg like mye ost -raspet og hadde i en bolle sammen med skinken. Så helte jeg på fløte mens jeg knadde med hendene til konsistensen ble omtrent som kjøttdeig... det skal henge sammen, Så deler du halvtinte rundstykker og tar på en klædd på hver og steker på sånn ca 200 grader eller deromkring til osten er gylden. DRITGODT! ÅÅÅÅÅ - det hørtes deilig ut! Skal prøves en kveld :-) 0 Siter
bb71 Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Hællæ! ikke kjøttdeig. Jeg hakket opp sånn boks-skinke - BOG-skinke ller PICNIC-skinke, du vet. Så tok jeg like mye ost -raspet og hadde i en bolle sammen med skinken. Så helte jeg på fløte mens jeg knadde med hendene til konsistensen ble omtrent som kjøttdeig... det skal henge sammen, Så deler du halvtinte rundstykker og tar på en klædd på hver og steker på sånn ca 200 grader eller deromkring til osten er gylden. DRITGODT! Testa denne i sommer. Unga syns det var veldig godt, jeg synes det var litt kjedelig i smak.... Ser for meg at det hadde vært bedre med litt hvitløk f.eks. 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Hællæ! ikke kjøttdeig. Jeg hakket opp sånn boks-skinke - BOG-skinke ller PICNIC-skinke, du vet. Så tok jeg like mye ost -raspet og hadde i en bolle sammen med skinken. Så helte jeg på fløte mens jeg knadde med hendene til konsistensen ble omtrent som kjøttdeig... det skal henge sammen, Så deler du halvtinte rundstykker og tar på en klædd på hver og steker på sånn ca 200 grader eller deromkring til osten er gylden. DRITGODT! den skal jeg teste i helgen. takk skarru ha! 0 Siter
nilia Skrevet 24. august 2005 Skrevet 24. august 2005 Heisann! Her er en link til en side med mange gode oppskrifter. Bare søk på banankake....! http://www.detsoteliv.no/ 0 Siter
laban Skrevet 25. august 2005 Skrevet 25. august 2005 Hællæ! ikke kjøttdeig. Jeg hakket opp sånn boks-skinke - BOG-skinke ller PICNIC-skinke, du vet. Så tok jeg like mye ost -raspet og hadde i en bolle sammen med skinken. Så helte jeg på fløte mens jeg knadde med hendene til konsistensen ble omtrent som kjøttdeig... det skal henge sammen, Så deler du halvtinte rundstykker og tar på en klædd på hver og steker på sånn ca 200 grader eller deromkring til osten er gylden. DRITGODT! Kremfløte eller matfløte? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 25. august 2005 Skrevet 25. august 2005 Kremfløte eller matfløte? Det er vel det samme? 0 Siter
laban Skrevet 25. august 2005 Skrevet 25. august 2005 Det er vel det samme? Ja, det var altså det jeg lurte på - om det spiller noen rolle hva man bruker. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 25. august 2005 Skrevet 25. august 2005 Ja, det var altså det jeg lurte på - om det spiller noen rolle hva man bruker. Jeg tror nok du bare kan bruke den du har i kjøleskapet. Altså at begge typene er gode. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.