Gå til innhold

Natron - kan den bli gammel?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har akkurat bakt en sinnsykt god kake, som jeg bruker natron i. Men den har ikke hevet så mye som den pleier, kan det være at natronen er for gammel? Jeg har ikke posen den var i så jeg vet ikke engang om den har en holdbarhets dato. Jeg har oppbevart den i en tett boks, og Natronen er vel kjøpt i fjor sommer/høst tror jeg.

Fortsetter under...

Skrevet

Tror at vhis natron og bakepulver og slikt er _veldig_ gammelt, så vil bakverket kunne bli litt slapt. Men et års tid er jo ikke så lenge! ;-)

Skrevet

Tror at vhis natron og bakepulver og slikt er _veldig_ gammelt, så vil bakverket kunne bli litt slapt. Men et års tid er jo ikke så lenge! ;-)

Som du sikkert skjønner har det vært svært mye baking her i det siste ;)

Skrevet

Jeg fant ut i går at de brukte natron på gammeltestamentlig tid... så nei, den blir helt sikkert ikke for gammel ;-)

Ja, veit det var på sidelinja av hva du spør om... - men morro lell - at de brukte natron for over 3000 år sida og, mener jeg!

:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...