Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Noen som har prøvd den? Er den god? Kan jeg bruke den til biff? Hjortebiff. Står bakpå at jeg skal bruke 100 ml Cream, da skal jeg bruke kremfløte sant? Kom gjerne med forslag til en annen saus som er god til biff, men ikke pose, skal ikke på butikken mer idag, nå er det helg! :-) 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Jeg syns den er god som basis. Kanskje _litt_ flat. Men til köttbullar og tyttebærsyltetøy holder den helt mål. Men til hjort? nja. og cream er fløte. 0 Siter
Velouria Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Spice den opp med noen grønne og/eller røde pepperkorn på glass så får du nok en super saus. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Jeg syns den er god som basis. Kanskje _litt_ flat. Men til köttbullar og tyttebærsyltetøy holder den helt mål. Men til hjort? nja. og cream er fløte. Ok. Kanskje jeg får spice den opp litt. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Spice den opp med noen grønne og/eller røde pepperkorn på glass så får du nok en super saus. Det vet jeg ikke om jeg har, men jeg får se om jeg finner noe annet. 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Ok. Kanskje jeg får spice den opp litt. hjort er jo mildt vilt. et par knuste einebær og et par skiver geitost kan jo være med å hjelpe litt til? hvis ikke du har geitost, kan du bruke en teskje eller to med prim. 0 Siter
Velouria Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Det vet jeg ikke om jeg har, men jeg får se om jeg finner noe annet. Det er kanskje ikke så vanlig å ha i skapet nei, men du kan jo krydre litt med pepper, ha oppi en dæsj rødvin og et par einerbær og gjerne litt rosmarin. Da får du garantert en knallgod saus. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Det er kanskje ikke så vanlig å ha i skapet nei, men du kan jo krydre litt med pepper, ha oppi en dæsj rødvin og et par einerbær og gjerne litt rosmarin. Da får du garantert en knallgod saus. Takk for tips. Jeg får prøve meg litt frem. Har hakket opp litt sopp pg løk jeg tenkte jeg skulle ha i. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 hjort er jo mildt vilt. et par knuste einebær og et par skiver geitost kan jo være med å hjelpe litt til? hvis ikke du har geitost, kan du bruke en teskje eller to med prim. Takk for tips. Jeg får se hva jeg har i skapet og la kreaviteten komme ;-) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 Freste litt sopp og løk i smør, laget sausen etter anvisningen, hadde oppi stekesjyen ifra indrefilen av hjort, den var krydret med jegerkrydder. Litt pepper, og vips, den litt tamme sausen fra Ikea ble kjempegod! 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 hjort er jo mildt vilt. et par knuste einebær og et par skiver geitost kan jo være med å hjelpe litt til? hvis ikke du har geitost, kan du bruke en teskje eller to med prim. hva er oddsen for at en har prim, hvis en ikke har geitost ? 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 3. september 2005 Skrevet 3. september 2005 hva er oddsen for at en har prim, hvis en ikke har geitost ? Mine unger spiser prim, men ikke så glade i geitost. Så jeg har ofte det jeg. 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 4. september 2005 Skrevet 4. september 2005 Mine unger spiser prim, men ikke så glade i geitost. Så jeg har ofte det jeg. Ok da 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.