Gjest FrekkeFrida Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Noen som har god oppskrift? 0 Siter
morsan Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Ettersom jeg ikke liker agurk, pluss at den hels bør "renne av seg" for å ikke gjøre tzatzikien for bløt, så anbefaler jeg at den erstattes med squash! :-) Sånn røffli benytter jeg da yogurt naturell, revet squash, hvitløk, salt og pepper. (og olivenolje??? husker ikke i farta) 0 Siter
Gjest Amused Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Denne er helt grei å lage, og veldig god. Nam... http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift2118967620.asp 0 Siter
Gjest quando Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg har et spesielt forhold til tatziki. Den skal kun nytes på en gresk øy, når det er veldig varmt. det blir helt feil å spise den hjemme i Norge. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 -1 beger yoghurt naturell La det renne av seg. Jeg tar kaffifilter i store glass, teiper den fast, har oppi yoghurten, lar stå i kjøleskapet noen timer, til du ser av det er kommet mye væske under filteret. -1 stor agurk. Skrell den og rasp, og press så mye væske du klarer ut i en sil e.l. Lå stå og renne fra seg litt. -2 fedd med hvitløk (eller mer om du liker) presses i hvitløkspresse -litt salt og pepper -en dæsj olje Bland sammen. La den gjerne stå litt i kjøleskapet, da smaker den mer og bedre. 0 Siter
morsan Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg har et spesielt forhold til tatziki. Den skal kun nytes på en gresk øy, når det er veldig varmt. det blir helt feil å spise den hjemme i Norge. Jeg har det sånn med wienerpølser - det gjelder kun i Wien! ;-) 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 -1 beger yoghurt naturell La det renne av seg. Jeg tar kaffifilter i store glass, teiper den fast, har oppi yoghurten, lar stå i kjøleskapet noen timer, til du ser av det er kommet mye væske under filteret. -1 stor agurk. Skrell den og rasp, og press så mye væske du klarer ut i en sil e.l. Lå stå og renne fra seg litt. -2 fedd med hvitløk (eller mer om du liker) presses i hvitløkspresse -litt salt og pepper -en dæsj olje Bland sammen. La den gjerne stå litt i kjøleskapet, da smaker den mer og bedre. Jeg bruker samme oppskrift, men bruker bare 1 hvitløksbåt. Hadde for mye hvitløk i engang, det var ikke godt. Salt i agurken hjelper med å få ut væsken forresten, 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg bruker samme oppskrift, men bruker bare 1 hvitløksbåt. Hadde for mye hvitløk i engang, det var ikke godt. Salt i agurken hjelper med å få ut væsken forresten, Da skal jeg prøve salt neste gang :-) Jeg er hvitløkselsker, men dette er nok smak og behag. Smake seg frem er nok det lureste. 0 Siter
flowy Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Det kan være smart å bruke den nye matyoghurten fra Tine. Den er så tjukk at du ikke trenger å la den renne av seg. 0 Siter
Gjest quando Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg har det sånn med wienerpølser - det gjelder kun i Wien! ;-) Tøys og tull, og har ingen relevans til mitt ønske om at taziki skal tilhøre feriefølelsen i Hellas. 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 -1 beger yoghurt naturell La det renne av seg. Jeg tar kaffifilter i store glass, teiper den fast, har oppi yoghurten, lar stå i kjøleskapet noen timer, til du ser av det er kommet mye væske under filteret. -1 stor agurk. Skrell den og rasp, og press så mye væske du klarer ut i en sil e.l. Lå stå og renne fra seg litt. -2 fedd med hvitløk (eller mer om du liker) presses i hvitløkspresse -litt salt og pepper -en dæsj olje Bland sammen. La den gjerne stå litt i kjøleskapet, da smaker den mer og bedre. Jeg lager det på samme måte som deg men bruker mye mer hvitløk. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg lager det på samme måte som deg men bruker mye mer hvitløk. Jeg bruker ofte mer hvitløk når bare jeg skal spise, men samboeren er ikke fullt så glad i hvitløk som jeg. 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Jeg bruker ofte mer hvitløk når bare jeg skal spise, men samboeren er ikke fullt så glad i hvitløk som jeg. Du får si til samboeren at hvitløk er sunt og at han ikke blir forkjølet til vinteren hvis han spiser mye av det ) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Du får si til samboeren at hvitløk er sunt og at han ikke blir forkjølet til vinteren hvis han spiser mye av det ) Det skal jeg jammen si! Men han har faktisk kommet seg, før hylte han bare han så at jeg kjøpte hvitløk. Nå spiser han en god del av det. he he, tror ikke han vet akkurat hvor mye ;-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. september 2005 Skrevet 6. september 2005 Det skal jeg jammen si! Men han har faktisk kommet seg, før hylte han bare han så at jeg kjøpte hvitløk. Nå spiser han en god del av det. he he, tror ikke han vet akkurat hvor mye ;-) Hihi, det er jo sant også. Jeg bruker masse hvitløk og ingen av oss har vært syke. 0 Siter
Gemini Skrevet 7. september 2005 Skrevet 7. september 2005 -1 beger yoghurt naturell La det renne av seg. Jeg tar kaffifilter i store glass, teiper den fast, har oppi yoghurten, lar stå i kjøleskapet noen timer, til du ser av det er kommet mye væske under filteret. -1 stor agurk. Skrell den og rasp, og press så mye væske du klarer ut i en sil e.l. Lå stå og renne fra seg litt. -2 fedd med hvitløk (eller mer om du liker) presses i hvitløkspresse -litt salt og pepper -en dæsj olje Bland sammen. La den gjerne stå litt i kjøleskapet, da smaker den mer og bedre. Har du ikke sett den nye matyoghurten som har kommet? Mye tykkere konsistens enn vanlig naturell yoghurt. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 7. september 2005 Skrevet 7. september 2005 Har du ikke sett den nye matyoghurten som har kommet? Mye tykkere konsistens enn vanlig naturell yoghurt. Jo har sett den. Og har tenkt at den skal jeg prøve...Og så skal jeg handle inn, og tar den andre av gammel vane. Kanskje jeg skal skrive den med store bokstaver på handlelappen :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.