Gå til innhold

Bakehjelp


Anbefalte innlegg

Gjest M.Angelica
Skrevet

Jeg er langt i fra noen superkokk. Men i dag har jeg slått til å har begynt å bake brød *stolt*

I oppskriften (Ingers rugbrød) står det at man skal bruke "fin sammalt rug". Hjemme hadde jeg bare "siktet rugmel", på butikken hadde de kun "grov sammalt rug".

Er det stor krise at jeg brukte siktet rugmel i stedet?

*blånn på kjøkken*

Skrevet

Neida. Du kan jo blande - halvparten siktet rug og halvparten grov?

Skrevet

Siktet og fint rugmel er det samme :o)

Lykke til med bakingen.

Gjest M.Angelica
Skrevet

Neida. Du kan jo blande - halvparten siktet rug og halvparten grov?

For seint.. Men takk for tipset. =D

Jeg kjøpte ikke på butikken shø, brukte bare det jeg hadde hjemme. Jeg får vel vente å se hvordan ting utvikler seg =)

Gjest M.Angelica
Skrevet

Siktet og fint rugmel er det samme :o)

Lykke til med bakingen.

Jippi! Da tenkte jeg rett..

Kanskje jeg er litt flink allikavel? *s*

Gjest M.Angelica
Skrevet

Hahahahaah!!!!!!

Går det bra???

Jada...det står å hever seg nå.

*springe ut å se om det er noen forandringer*

Det var det! Hurra =)

Skrevet

Jada...det står å hever seg nå.

*springe ut å se om det er noen forandringer*

Det var det! Hurra =)

Du æ galen, i halen!!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...