Gjest Biffmiddag idag Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Har et stykke mørbradbiff på 650 gr. Kan jeg brune dette i panna for deretter å ettersteke i stekovnen? Hvor lenge i ovnen? 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Et par sekunder på hver side i panna for å tette porene, og så slenger du den i ovnen i 10-15 minutter på 200 grader. Men det avhenger naturligvis av hvor tykk den er, og hvor godt stekt du vil ha den. 0 Siter
Gjest Biffmiddag idag Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Et par sekunder på hver side i panna for å tette porene, og så slenger du den i ovnen i 10-15 minutter på 200 grader. Men det avhenger naturligvis av hvor tykk den er, og hvor godt stekt du vil ha den. Takk for tipset. Lagde heller biffsnadder av det idag jeg, (godt med alt som kan gjøres ferdig på forhånd vet du) men tipset ditt skal jeg bruke en annen gang. 0 Siter
Gjest Biffmiddag idag Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Det var en stor biff Stussa selv da jeg tok ut pakka av fryseren, så ut som et stort stykke.Da et var tint viste det seg at det er 3 stk. biffer:-) Lagde biffsnadder istedet jeg (masse løk og sjampinjong i), godt med alt jeg kan gjøre feridg på forhånd. Tilbehør blir gratinerte poteter, bernaisesaus og salat. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Takk for tipset. Lagde heller biffsnadder av det idag jeg, (godt med alt som kan gjøres ferdig på forhånd vet du) men tipset ditt skal jeg bruke en annen gang. Et triks du bør benytte deg av er å dytte noen champignoner og en del chalottløk opp i en panne, grille det, helle over fløte til det nesten renner over, tilsette krydder du liker, og la det surre i ca. 10 minutter. Veldig enkelt, og så godt at det like gjerne kunne vært servert på en bedre restaurant. Jeg er ingen kokk, men de rettene jeg lager mestrer jeg til det fullkomne, og biff med tilbehør er en av de rettene jeg lager bedre enn hvilken som helst sjefskokk på hvilken som helst restaurant. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Et triks du bør benytte deg av er å dytte noen champignoner og en del chalottløk opp i en panne, grille det, helle over fløte til det nesten renner over, tilsette krydder du liker, og la det surre i ca. 10 minutter. Veldig enkelt, og så godt at det like gjerne kunne vært servert på en bedre restaurant. Jeg er ingen kokk, men de rettene jeg lager mestrer jeg til det fullkomne, og biff med tilbehør er en av de rettene jeg lager bedre enn hvilken som helst sjefskokk på hvilken som helst restaurant. Akkurat det siste tror jeg ikke noe på etter å ha spist Palace-biff! Tviler ikke på at biffen din er god, det er ikke det, men det er rett og slett ingen verken over eller ved sden av. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Akkurat det siste tror jeg ikke noe på etter å ha spist Palace-biff! Tviler ikke på at biffen din er god, det er ikke det, men det er rett og slett ingen verken over eller ved sden av. Jeg tror aldri jeg har fått biff (i hvert fall ikke storfe) servert på Palace, men jeg tviler naturligvis ikke på at de guddommelige kokkene der er i stand til å overgå selv min biff, og det med renter og renters rente. For maten der, til tross for at de har skiftet stil, blitt dyre og annerledes enn det de var, er fantastisk. Men jeg har, som jeg sannsynligvis har våset om tidligere, en ny favoritt i Oslo, og den heter Alex Sushi. Var der senest i dag, mellom Tottenham - Liverpool og Arsenal-kampen, og sushien der er simpelthen fra en annen verden. VIF vant også, og RBK er faktisk nummeret før å rykke ned (det hadde gjort året 2005 til et fantastisk år!), så livet på Bohemen var upåklagelig. Nå skal jeg drikke mer øl mens jeg venter på en fyllik som er på vei, før vi skal ut og leke at To Fulle Menn Rider Igjen. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. september 2005 Skrevet 10. september 2005 Jeg tror aldri jeg har fått biff (i hvert fall ikke storfe) servert på Palace, men jeg tviler naturligvis ikke på at de guddommelige kokkene der er i stand til å overgå selv min biff, og det med renter og renters rente. For maten der, til tross for at de har skiftet stil, blitt dyre og annerledes enn det de var, er fantastisk. Men jeg har, som jeg sannsynligvis har våset om tidligere, en ny favoritt i Oslo, og den heter Alex Sushi. Var der senest i dag, mellom Tottenham - Liverpool og Arsenal-kampen, og sushien der er simpelthen fra en annen verden. VIF vant også, og RBK er faktisk nummeret før å rykke ned (det hadde gjort året 2005 til et fantastisk år!), så livet på Bohemen var upåklagelig. Nå skal jeg drikke mer øl mens jeg venter på en fyllik som er på vei, før vi skal ut og leke at To Fulle Menn Rider Igjen. Noen av oss er så heldige å bo vegg-i-vegg med en viss kjøkkensjef, vettu. Jeg har akkurat fortært resten av en bra rødvin fra i går sammen med litt god ost. Var på Ullevål i dag. Flott stemning, og årsbeste ni innsats av gutta i første omgang. Hvordan gikk det forresten med Tottenham dag, det har jeg glemt å sjekke... 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 11. september 2005 Skrevet 11. september 2005 Noen av oss er så heldige å bo vegg-i-vegg med en viss kjøkkensjef, vettu. Jeg har akkurat fortært resten av en bra rødvin fra i går sammen med litt god ost. Var på Ullevål i dag. Flott stemning, og årsbeste ni innsats av gutta i første omgang. Hvordan gikk det forresten med Tottenham dag, det har jeg glemt å sjekke... Tottenham - Liverpool 0-0. Begge lag fikk annullerte mål, og Riise hadde et vannvittig skudd i tverleggeren litt ut i 2. omgang. Dessverre spratt ballen ned på streken og ut. 2. omgang var ganske underholdene. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.