Lillemus Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Hvordan lager man saltkjøtt? Fikk så skrekkelig lyst på kålrabistappe med saltkjøtt! Det er fårekjøtt er det ikke? Kjøpes det ferdig og varmes eller må det kokes i timesvis? 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Du kan bruke får, men jeg liker saltet og røkt svineknoke best. Kokes lenge, og noe av det er så salt at det må vannes ut først :-) Nam-nam, men i dag skal jeg ha bacalao, godt det også :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. september 2005 Forfatter Skrevet 15. september 2005 Du kan bruke får, men jeg liker saltet og røkt svineknoke best. Kokes lenge, og noe av det er så salt at det må vannes ut først :-) Nam-nam, men i dag skal jeg ha bacalao, godt det også :-) Så jeg kan ikke bare kjøpe noe på vei hjem og varme når jeg kommer hjem altså? Har lyst på det i kveld jeg! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Du kan bruke får, men jeg liker saltet og røkt svineknoke best. Kokes lenge, og noe av det er så salt at det må vannes ut først :-) Nam-nam, men i dag skal jeg ha bacalao, godt det også :-) Og hva er bacalo? 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. september 2005 Forfatter Skrevet 15. september 2005 Og hva er bacalo? En tomatsausbasert gryte med - eh - klippfisk? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 En tomatsausbasert gryte med - eh - klippfisk? Å? Hm, det har jeg aldri smakt. 0 Siter
fresja Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Så jeg kan ikke bare kjøpe noe på vei hjem og varme når jeg kommer hjem altså? Har lyst på det i kveld jeg! Kjøttet bør vel ligge i vann noen timer eller en natt. Ellers kan det være for salt til å spise. 0 Siter
org Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Åååååååååååååååååh, det er omtrent det beste jeg får! 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. september 2005 Forfatter Skrevet 15. september 2005 Åååååååååååååååååh, det er omtrent det beste jeg får! Jeg også synes det er kjempegodt, men jeg har ikke anelse om hvordan det lages. Dessverre. 0 Siter
....AV Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Vi pleier kjøpe lettsaltet skinkeknoke. Den trenger ikke å vannes ut, men kokes sammen med gulrot, løk, pepper, laubærblad og allehånde i 2-3 timer. Serveres med poteter og kålrabistappe. NAM! Vi pleier å koke det om kvelden, så er det bare å varme opp neste dag. Kraften som blir til overs kan du lage nydelig kjøttsuppe av. Vi pleier å lage litt for mye kjøtt og så har vi suppe en annen dag. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. september 2005 Forfatter Skrevet 15. september 2005 Vi pleier kjøpe lettsaltet skinkeknoke. Den trenger ikke å vannes ut, men kokes sammen med gulrot, løk, pepper, laubærblad og allehånde i 2-3 timer. Serveres med poteter og kålrabistappe. NAM! Vi pleier å koke det om kvelden, så er det bare å varme opp neste dag. Kraften som blir til overs kan du lage nydelig kjøttsuppe av. Vi pleier å lage litt for mye kjøtt og så har vi suppe en annen dag. Lettsaltet skinkeknoke... Står det på pakken? Jeg er helt amøbe når det kommer til kjøttråvarer! 0 Siter
....AV Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Lettsaltet skinkeknoke... Står det på pakken? Jeg er helt amøbe når det kommer til kjøttråvarer! Ja, det står på pakken. Ligger i kjøttdisken sammen med kotelettene, kjøttdeigen osv. Flere produsenter har det, bla. Gilde. 0 Siter
Simen Skrevet 15. september 2005 Skrevet 15. september 2005 Du bør kjøpe saltet og røkt svineknoke, vanne den ut over natta, koke den et par-tre timer og renske den (drittjobb). Serveres med poteter og rotmos etter eget ønske. Det er forresten jæ.. godt i ertesuppe også! :-) 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Og hva er bacalo? Bacalao er en gryterett med klippfisk, potetskiver, løk, hvitløk, tomat, chili, oliven og olivenolje :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.