Sybe Skrevet 23. november 2005 Skrevet 23. november 2005 Hvordan er nå dette igjen? Hvis jeg tar opp svinekjøtt fra fryseren og tiner det i kjøleskap, kan jeg fryse ned deler av det igjen etter at det er nesten tint opp, eller blir kjøttet ødelagt? Vi har frosset ned en stor pakke med svinefileter som vi glemte å legge papir mellom eller del opp! 0 Siter
lililja Skrevet 23. november 2005 Skrevet 23. november 2005 nei, du bør ikke tine op kjøtt for så å fryse det ned igjen, men du kan jo steke kjøttet å så fryse det ned igjen. Men det var vel ikke helt det du ville da... 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 23. november 2005 Skrevet 23. november 2005 Jeg ville ikke gjort det.. Ville prøvd å meisle de løs fra hverandre 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.