musikeren Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 ...husmorpizzaen! Kjøttdeig, løk, paprika og tomatpure. Og så har jeg tatt meg den frihet å sprite den opp litt med buljongpulver og hvitløk;-) Ah! Nostalgi! Føler meg hensatt til 1982 omtrent:-) 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 *gisp* Du bør ha Nyco på nattbordet *ler* 0 Siter
Osiris Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Kos deg! Foretrekker den italienske varianten, men den husmorpizzaen kan gå an med 5 til 10 års mellomrom. ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Jeg tenkte på det her en dag, at vi alltid smurte tomatpuré på pizzabunnen.... *mimre* 0 Siter
Gjest Henger visst litt etter i pizzautviklingen Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Jeg tenkte på det her en dag, at vi alltid smurte tomatpuré på pizzabunnen.... *mimre* Ok, hva gjør man i dag da? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Hva med skiver av middagspølse og purreløk oppå tomatpureen? Det minner meg om 80-tallets pizzaer. Tykk bunn er et must ;-) 0 Siter
musikeren Skrevet 26. november 2005 Forfatter Skrevet 26. november 2005 Kos deg! Foretrekker den italienske varianten, men den husmorpizzaen kan gå an med 5 til 10 års mellomrom. ) Så siden det er ihvertfall ti år siden jeg har laga sånn, så er det greit, da? Snobb! ;-) 0 Siter
musikeren Skrevet 26. november 2005 Forfatter Skrevet 26. november 2005 Ok, hva gjør man i dag da? Idag er man innovativ. Man lager innovative pizzaer:-D 0 Siter
musikeren Skrevet 26. november 2005 Forfatter Skrevet 26. november 2005 Hva med skiver av middagspølse og purreløk oppå tomatpureen? Det minner meg om 80-tallets pizzaer. Tykk bunn er et must ;-) Hehe! En klassiker! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Ok, hva gjør man i dag da? Jeg bruker f.eks. et glass med pastasaus (tomat) i kjøttdeigen. 0 Siter
Osiris Skrevet 26. november 2005 Skrevet 26. november 2005 Så siden det er ihvertfall ti år siden jeg har laga sånn, så er det greit, da? Snobb! ;-) Hehe, jeg snobber på veldig lite ellers da. Og er ikke verre pizza-snobb enn at jeg ble med folk på Peppes i går. ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.