Gjest Teline Skrevet 29. november 2005 Skrevet 29. november 2005 Dere som baker med margarin uten melk i - er denne like god som vanlig - i kakebaking? 0 Siter
annegunn Skrevet 29. november 2005 Skrevet 29. november 2005 Nei, den er omtrent helt smakløs... Dessuten er det (vanligvis?) ikke salt i heller, så det bør du tilsette, ellers blir det enda mer smakløst. Men melkeallergikeren i familien jeg har bakt til har vært såre fornøyd uansett - han er nok ikke så godt vant. 0 Siter
bb71 Skrevet 29. november 2005 Skrevet 29. november 2005 Jeg har sett en soft, blå, i butikken uten melk og salt. Finnes det noe annet man kan bruke? 0 Siter
Gjest sofie34 Skrevet 29. november 2005 Skrevet 29. november 2005 jeg bruker den og synes den fungerer fint. Et alternativ er ica sin margarin, den er også uten melk. 0 Siter
Cillimor Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Nei, den er omtrent helt smakløs... Dessuten er det (vanligvis?) ikke salt i heller, så det bør du tilsette, ellers blir det enda mer smakløst. Men melkeallergikeren i familien jeg har bakt til har vært såre fornøyd uansett - han er nok ikke så godt vant. jeg bruker melange, funker greit den til baking. Jeg steker med den også men den spruter litt mer en den med melk. Bruker kun den egentlig, pga. en liten alergiker. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 jeg bruker melange, funker greit den til baking. Jeg steker med den også men den spruter litt mer en den med melk. Bruker kun den egentlig, pga. en liten alergiker. Er melange melkefri?! 0 Siter
ban Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Er melange melkefri?! Ja, den blå..... (to varianter skjønneru )) 0 Siter
Gjest chinamom Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Jeg har sett en soft, blå, i butikken uten melk og salt. Finnes det noe annet man kan bruke? Melange har en variant uten melk. 0 Siter
Gjest chinamom Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Jeg bruker for tiden bare den og det fungerer like bra. Men den inneholder ikke salt. Dette tilsetter du bare selv. 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Jeg bruker Soft spesial, altså den blå utgaven. Jeg er ingen ekspert på kakebaking, så akkurat det aner jeg ikke. Men jeg synes den er veldig god på brødskiva, og jeg bruker den til steking, sauser og pannekaker. Jeg ser det er noen under her som sier at melkefri margarin gjerne er uten salt, men soft spesial har iallfall salt i seg. 0 Siter
Cillimor Skrevet 4. desember 2005 Skrevet 4. desember 2005 Er melange melkefri?! melange fins både med og uten melk.Jeg kjøper det på obs, meny, rimi har det også her hos oss. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.