hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Jeg laget arme riddere i dag. Det var godt! Nam... Lager dere det noen gang? 0 Siter
flisa Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Ja, hvert 10 år - og syns det er like godt, og blir like kvalm hver gang 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Forfatter Skrevet 30. november 2005 flisa skrev (På 30.11.2005 den 15.06): Ja, hvert 10 år - og syns det er like godt, og blir like kvalm hver gang Det var noen år siden jeg spiste det sist også, men vi pleide å ha det av og til da jeg var liten. 0 Siter
flisa Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 hare skrev (På 30.11.2005 den 15.17): Det var noen år siden jeg spiste det sist også, men vi pleide å ha det av og til da jeg var liten. jeg spiser alltid så mye at jeg blir kvalm! - - - av det også! hehe 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Det har jeg ikke spist siden jeg var liten. Å, det fikk jeg lyst på nå. Tror det blir kveldsmaten en kveld. Mon tro om jeg greier og lage like gode som mamma laget... 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Jeg har aldri smakt det, jeg =) 0 Siter
Gyda Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 15.57): Jeg har aldri smakt det, jeg =) Det er enkelt å lage. Her har du link jeg fant i farta, inkl. nyrørte jordbær: http://www.mat.no/vis_oppskrift.aspx?artid=4149 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.04): Det er enkelt å lage. Her har du link jeg fant i farta, inkl. nyrørte jordbær: http://www.mat.no/vis_oppskrift.aspx?artid=4149 Høres ut som en rett med mange kalorier i *kremt* He he =D 0 Siter
morsan Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.04): Det er enkelt å lage. Her har du link jeg fant i farta, inkl. nyrørte jordbær: http://www.mat.no/vis_oppskrift.aspx?artid=4149 Kan ikke huske fra skolekjøkkendagene at vi brukte egg, bare melk, men det var kanskje en form for sparetiltak! ;-) 0 Siter
Gyda Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.07): Høres ut som en rett med mange kalorier i *kremt* He he =D Det tåler du! ) 0 Siter
Gyda Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 morsan skrev (På 30.11.2005 den 16.08): Kan ikke huske fra skolekjøkkendagene at vi brukte egg, bare melk, men det var kanskje en form for sparetiltak! ;-) Jeg har i alle fall alltid brukt egg ... Sikkert sparetiltak på skolen, ja. Det var jo flaks at dere fikk loff/brød da. 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.09): Det tåler du! ) Næh.. ikke nå før jul 0 Siter
Gyda Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.11): Næh.. ikke nå før jul *s* 0 Siter
morsan Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.10): Jeg har i alle fall alltid brukt egg ... Sikkert sparetiltak på skolen, ja. Det var jo flaks at dere fikk loff/brød da. Ja, he he, ellers hadde det blitt stekt melk med syltetøy på! ;-) Husker at jeg syntes det var veldig godt uansett, og at de 2 loffskivene (?) per elev var alt for lite (spiralloff). Jeg skeiet derfor ut og laget en porsjon hjemme noen dager etter at vi hadde dette på skolekjøkkenet. Jeg tror jeg må ha spist minst 10 loffskiver, og gjett om jeg ble kvalm!! Kan ikke huske å ha spist det siden, og dette er mer enn et kvart sekel siden! Men kanskje jeg skulle forsøke igjen en dag? Dog med måte! ;-) 0 Siter
Gyda Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 morsan skrev (På 30.11.2005 den 16.16): Ja, he he, ellers hadde det blitt stekt melk med syltetøy på! ;-) Husker at jeg syntes det var veldig godt uansett, og at de 2 loffskivene (?) per elev var alt for lite (spiralloff). Jeg skeiet derfor ut og laget en porsjon hjemme noen dager etter at vi hadde dette på skolekjøkkenet. Jeg tror jeg må ha spist minst 10 loffskiver, og gjett om jeg ble kvalm!! Kan ikke huske å ha spist det siden, og dette er mer enn et kvart sekel siden! Men kanskje jeg skulle forsøke igjen en dag? Dog med måte! ;-) Ja, det er nok verdt et forsøk. Jeg fikk lyst på jeg også! 0 Siter
fresja Skrevet 30. november 2005 Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.04): Det er enkelt å lage. Her har du link jeg fant i farta, inkl. nyrørte jordbær: http://www.mat.no/vis_oppskrift.aspx?artid=4149 Spiste det av og til som barn. Ble plutselig usikker på om vi hadde egg i blandingen. Vi hadde iallfall bare et egg til mye mer melk enn i oppskriften her. Og ingen rørte jordbær til! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Forfatter Skrevet 30. november 2005 M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 15.57): Jeg har aldri smakt det, jeg =) Det må du en gang! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Forfatter Skrevet 30. november 2005 Shira12 skrev (På 30.11.2005 den 15.44): Det har jeg ikke spist siden jeg var liten. Å, det fikk jeg lyst på nå. Tror det blir kveldsmaten en kveld. Mon tro om jeg greier og lage like gode som mamma laget... Det klarer du nok! Om jeg husker rett: 4 egg, 1/2 liter melk, 4 ss sukker, 1 ts kardemomme og kanel (husker ikke hvor mye.. 1 ts?). Visp. La brødskivene ligge i noen min. Legg de på en tallerken etter hvert. Stek i smør. Ha på kanel og sukker. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Forfatter Skrevet 30. november 2005 Gyda skrev (På 30.11.2005 den 16.22): Ja, det er nok verdt et forsøk. Jeg fikk lyst på jeg også! Det var kjempegodt i dag, så jeg skal ikke vente flere år med å lage det neste gang..... 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 30. november 2005 Forfatter Skrevet 30. november 2005 M.Angelica skrev (På 30.11.2005 den 16.07): Høres ut som en rett med mange kalorier i *kremt* He he =D Men så spiser jeg det ikke hver dag heller da! Du må lage det en dag. Det er best å bruke fransbrød som er en dag eller tre gammelt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.