Gjest "skara" Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Jeg er vant til riskrem som desser etter julemiddagen, men desverre ble jeg altid veldig kvalm er jo veldig kvalmende når den er blitt spist som varm grøt før på dagen, og da lager den som dessert senere på kvelden! Men så fikk jeg ett tips av min snille tante som viste meg hva jeg kunne gjøre! Jeg tar faktisk å koker opp grøtris bare på vann, heller av vannet når risen er ferdig kokt oppi en sil lar dette stå og avkjøle seg i kjøleskapet, Pisker krem blander risen godt inn i masse krem selvfølgelig he he (bruker ikke så mye sukker men tar heller i melis) Kirsebær kompot over dette er bare knall godt og jeg slipper å bli kvalm Må bare prøves!!! Sikkert flere av dere som kan dette, men kan hende noen her ikke vet at dette er en mulighet som er vært å prøve. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Det er veldig godt med jordbærcoulis over også ) 0 Siter
Gjest "skara" Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Det er veldig godt med jordbærcoulis over også ) Takk fei! Takk for tipset har aldri prøvd det før Tar imot flere tips med takk 0 Siter
stromme Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Spiste riskrem hos min far engang. Smakte godt som vanlig og ingen reagerte på noe. Etterpå fortalte han hva han hadde gjort: Det var Cottage cheese som han hadde i sammen med krem. Altså ikke ris i hele tatt. Vi hadde aldri oppdaget det hvis han ikke sa det. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Lager noe ligende, ris og krem som du skriver, bland i appelsiner i biter. Kjempegodt! Ikke juledessert kanskje, men ellers i året. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Lager noe ligende, ris og krem som du skriver, bland i appelsiner i biter. Kjempegodt! Ikke juledessert kanskje, men ellers i året. Åh, gode gamle appelsinris! *mimre* 0 Siter
Gjest "skara" Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Lager noe ligende, ris og krem som du skriver, bland i appelsiner i biter. Kjempegodt! Ikke juledessert kanskje, men ellers i året. mmmm det hørtes godt ut, tror jeg må prøve det gitt! 0 Siter
Gjest "skara" Skrevet 2. desember 2005 Skrevet 2. desember 2005 Spiste riskrem hos min far engang. Smakte godt som vanlig og ingen reagerte på noe. Etterpå fortalte han hva han hadde gjort: Det var Cottage cheese som han hadde i sammen med krem. Altså ikke ris i hele tatt. Vi hadde aldri oppdaget det hvis han ikke sa det. Har nok aldri smakt eller hørt om dette før, men sikkert kjempe godt, må prøves før jeg sier at jeg ikke liker det iallefall Takk for tipset. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 3. desember 2005 Skrevet 3. desember 2005 mmmm det hørtes godt ut, tror jeg må prøve det gitt! Ja, veldig godt og friskt blir det også i og med at det er appelsiner i desserten. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 3. desember 2005 Skrevet 3. desember 2005 Åh, gode gamle appelsinris! *mimre* Mmm ja Hehe, ga oppskriften til en tante for ørten år siden. For en stund siden fikk jeg servert appelsinbiter og ris, men (flytende) fløte over. Glemske dame 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.