morsan Skrevet 5. desember 2005 Skrevet 5. desember 2005 Vår 15 år gamle mikro-ovn har vandret heden, og vi tenkte derfor å kjøpe en ny. Men i motsetning til da vi sist kjøpte mikro-ovn så kan man nå få grillfunksjon etc. Er det egentlig noen vits?? Hører gjerne om det er verdt den ekstra kostnaden. 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2005 Forfatter Skrevet 5. desember 2005 IKKENOENVITS Ja, jeg vil ikke betale for alt mulig dill dall som man likevel ikke trenger/bruker, og som kanskje attpåtil gjør at ovnens levetid reduseres!! ;-) 0 Siter
flisa Skrevet 5. desember 2005 Skrevet 5. desember 2005 Ja, jeg vil ikke betale for alt mulig dill dall som man likevel ikke trenger/bruker, og som kanskje attpåtil gjør at ovnens levetid reduseres!! ;-) Jeg har hatt en sånn siden 1985 - har brukt den grillen 1 gang - bare for å se. 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2005 Forfatter Skrevet 5. desember 2005 Jeg har hatt en sånn siden 1985 - har brukt den grillen 1 gang - bare for å se. fantes det micro med grill allerede dengangen, altså? 0 Siter
flisa Skrevet 5. desember 2005 Skrevet 5. desember 2005 fantes det micro med grill allerede dengangen, altså? jepp - vi hadde en SVÆR en med innebygd termometer og grill - og 2 etasjer -en svær jævel. Og jeg har en maken enda - som jeg fikk av en kollega (jeg står foran folk og fyllinga jeg) 0 Siter
Elbereth Skrevet 5. desember 2005 Skrevet 5. desember 2005 Min er (minst) tretten, fjorten år, og den har grill-funksjon. Grillfunksjonen er i bruk sånn i gjennomsnitt 1,5 ganger pr. år. Det følger noen rister med bein på i forskjellig høyde *forklaringsvansker* - Jeg _har_ grilla pølser i micron. Alt i alt, en ikke-essensiell funksjon. 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2005 Forfatter Skrevet 5. desember 2005 Min er (minst) tretten, fjorten år, og den har grill-funksjon. Grillfunksjonen er i bruk sånn i gjennomsnitt 1,5 ganger pr. år. Det følger noen rister med bein på i forskjellig høyde *forklaringsvansker* - Jeg _har_ grilla pølser i micron. Alt i alt, en ikke-essensiell funksjon. OK, takk for svar! :-) Ser ut som om jeg skal nøye meg med en ordinær type! :-) 0 Siter
Gjest GA Skrevet 5. desember 2005 Skrevet 5. desember 2005 Jeg har med grill- og crisp funksjon, og har brukt det masse! Brune osten på lasagne, ostesmørbrød, pizza, i tillegg til poteter, grønnsaker og andre ting som ikke grilles. Går mye fortere enn vanlig steikovn. Jeg synes det er verdt pengene! 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2005 Forfatter Skrevet 5. desember 2005 Jeg har med grill- og crisp funksjon, og har brukt det masse! Brune osten på lasagne, ostesmørbrød, pizza, i tillegg til poteter, grønnsaker og andre ting som ikke grilles. Går mye fortere enn vanlig steikovn. Jeg synes det er verdt pengene! Interessant å høre fra "den andre sida"! :-) Jeg har f eks laget gratinerte poteter i mikro mens steika godgjør seg i stekeovnen. Når så steika er ferdig, må jeg ha på ost på potetene og sette dem inn i stekovnen mens steika hviler seg. Med en slik grillfunskjon kunne jeg altså ha unngått det? Hva med å lage en porsjon med nachos (typisk anvendelsesområde for tacorester)? 0 Siter
Gjest GA Skrevet 6. desember 2005 Skrevet 6. desember 2005 Interessant å høre fra "den andre sida"! :-) Jeg har f eks laget gratinerte poteter i mikro mens steika godgjør seg i stekeovnen. Når så steika er ferdig, må jeg ha på ost på potetene og sette dem inn i stekovnen mens steika hviler seg. Med en slik grillfunskjon kunne jeg altså ha unngått det? Hva med å lage en porsjon med nachos (typisk anvendelsesområde for tacorester)? Jepp, akkurat sånt er den helt suveren på. Lager alltid nachos og gratinerte poteter i mikroen med grillen der. Kan kombinere grill og mikrobølger også på den jeg har, da smelter osten fortere, og brunes av grillen. 0 Siter
morsan Skrevet 6. desember 2005 Forfatter Skrevet 6. desember 2005 Jepp, akkurat sånt er den helt suveren på. Lager alltid nachos og gratinerte poteter i mikroen med grillen der. Kan kombinere grill og mikrobølger også på den jeg har, da smelter osten fortere, og brunes av grillen. hmmmmmm nå fikk jeg noe å tenke på..... Kanskje det blir med grill likevel, da! Takk for svar! :-) 0 Siter
serendipity Skrevet 6. desember 2005 Skrevet 6. desember 2005 Vi har sånn som GA skriver om. Og bruker den mye. Steker kabonader, kylling, Pizza Garandiosa osv. Kan anbefales på det varmeste!!! 0 Siter
morsan Skrevet 6. desember 2005 Forfatter Skrevet 6. desember 2005 Vi har sånn som GA skriver om. Og bruker den mye. Steker kabonader, kylling, Pizza Garandiosa osv. Kan anbefales på det varmeste!!! OK! :-) Takk for svar!:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.