fyrlykt Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Finner masse oppskrifter på nettet men hvilken er best? Ikke for søte, ikke for sterke, slik barn liker de. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Bruk lys kokesjokolade, og ikke noe fett, bare smelt sjokolade i vannbad. Bytt også gjerne ut den puffede risen med en annen bedre frokostblanding etter ønske. Rice Crispies gir himmelske boller, men vet ikke om en får kjøpt den i Norge lenger? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Bruk lys kokesjokolade, og ikke noe fett, bare smelt sjokolade i vannbad. Bytt også gjerne ut den puffede risen med en annen bedre frokostblanding etter ønske. Rice Crispies gir himmelske boller, men vet ikke om en får kjøpt den i Norge lenger? Herregud er det mulig å være så streng at det ikke kan være puffet ris i risbollene men derimot sunt korn i dem. fyttirakkern hadde jeg fått servert det i jula da hadde jeg belja! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Herregud er det mulig å være så streng at det ikke kan være puffet ris i risbollene men derimot sunt korn i dem. fyttirakkern hadde jeg fått servert det i jula da hadde jeg belja! Puffa ris smaker jo ingenting. En del andre kornblandinger er jo kjempegode. Har ei på 6 hjemme som er superenig her, så det er nok flere som mener det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Herregud er det mulig å være så streng at det ikke kan være puffet ris i risbollene men derimot sunt korn i dem. fyttirakkern hadde jeg fått servert det i jula da hadde jeg belja! Det er da ikke pga sunnhet, men jeg synes ikke puffet ris blir noe godt i slike boller. Herregud tror du det spiller noen rolle på sunhet hva slags korn man bader i sjokolade?? Er det måte på å legge meninger på andre da?? Jeg sier jo bare et forslag på hva jeg og mine barn synes er godt. Skjerp deg!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Puffa ris smaker jo ingenting. En del andre kornblandinger er jo kjempegode. Har ei på 6 hjemme som er superenig her, så det er nok flere som mener det. Risboller smaker veldig godt når du bruker det som skal være i dem. eggedosis,puffet ris,sjokolade og delfiafett. Uten dette ingen gode risboller vettu 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516454 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Det er da ikke pga sunnhet, men jeg synes ikke puffet ris blir noe godt i slike boller. Herregud tror du det spiller noen rolle på sunhet hva slags korn man bader i sjokolade?? Er det måte på å legge meninger på andre da?? Jeg sier jo bare et forslag på hva jeg og mine barn synes er godt. Skjerp deg!! Jaja jeg skjønner. Vi for all del ikke smake. Her skal det være puffet ris,eggedosis,sjokolade og delfiafett i dem. Ellers heter det ikke risboller det heter kanskje kornboller det du har? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Freya Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Risboller smaker veldig godt når du bruker det som skal være i dem. eggedosis,puffet ris,sjokolade og delfiafett. Uten dette ingen gode risboller vettu Hei, har du en oppskrift (litt mer detaljert) på risboller? Tenkte jeg skulle lage blant annet det nå før jul. Hvordan oppbevares de best så de ikke blir tørre? Kakeboks? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Hei, har du en oppskrift (litt mer detaljert) på risboller? Tenkte jeg skulle lage blant annet det nå før jul. Hvordan oppbevares de best så de ikke blir tørre? Kakeboks? Ikke lag risbollene for tidlig. Vi lager dem ett par dager før julaften. Vi oppbevarer dem i en høy julekakeboks i kald kjeller. 2 egg og 3ss Melis piskes til eggedosis. 1 plate mørk kokesjokolade og 1 pakke delfiafett smeltes i vannbad sammen og blandes i eggedosisen sammen med 3 ss fløte. Bland dette med 1 pakke puffet ris. Jeg bruker lokket på min tupperware kaketine når jeg rører dette sammen for du trenger en stor bolle. Bruk muffins papirformer å legg dem utover på ei bakeplate,fyll dem opp med risbollene og sett plata kaldt noen timer til sjokoladen har festa seg ellers blir det så mye kliss i kakeboksen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Risboller smaker veldig godt når du bruker det som skal være i dem. eggedosis,puffet ris,sjokolade og delfiafett. Uten dette ingen gode risboller vettu Greit det. Og jeg liker risboller. Men det kan jo hende det blir bedre med noe annet enn ris inni. (Selv om det da ikke blir risboller....) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Jaja jeg skjønner. Vi for all del ikke smake. Her skal det være puffet ris,eggedosis,sjokolade og delfiafett i dem. Ellers heter det ikke risboller det heter kanskje kornboller det du har? Nei, fysj og føy, smake noe nytt? Er du gæærn, det kan man da ikke! Finnes det virkelig folk lenger som lager og spiser de fæle "gammeldagse" risbollene som kune smaker fett? Sorry, men jeg håper virkelig ikke du er en dag under 60 år... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516484 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Risboller smaker veldig godt når du bruker det som skal være i dem. eggedosis,puffet ris,sjokolade og delfiafett. Uten dette ingen gode risboller vettu Ja, da smaker de fett. Noen liker sikkert det. Men jeg er sikker på at hvertfall unger liker de andre typene best. Men de får vel neppe smake noe godt der i gården... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tionne Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Herregud er det mulig å være så streng at det ikke kan være puffet ris i risbollene men derimot sunt korn i dem. fyttirakkern hadde jeg fått servert det i jula da hadde jeg belja! Rice Crispies=sunt korn?Ho ho... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Greit det. Og jeg liker risboller. Men det kan jo hende det blir bedre med noe annet enn ris inni. (Selv om det da ikke blir risboller....) Men det har da aldri hett risboller heller da, negerboller er navnet der jeg kommer fra. Men det er vel lite politisk korrekt? ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onsdag i dag Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Rice Crispies=sunt korn?Ho ho... Ikke sant? ;o) Men godt er det. Blir som den sjokoladen; crispo.. Mmmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516497 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Nei, fysj og føy, smake noe nytt? Er du gæærn, det kan man da ikke! Finnes det virkelig folk lenger som lager og spiser de fæle "gammeldagse" risbollene som kune smaker fett? Sorry, men jeg håper virkelig ikke du er en dag under 60 år... Vi har laget sånne som du kaller gammeldagse risboller og de smaker slett ikke bare fett! Goooode er de! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Men det har da aldri hett risboller heller da, negerboller er navnet der jeg kommer fra. Men det er vel lite politisk korrekt? ;o) Negerboller er noe annet. Det er vel kakao og havregryn og fett kanskje? Husker jeg har lagd sånne en gang eller to da jeg var mindre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mer puffet ris Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Det er bare å ta mer puffet ris i sjokoladeblandingen, så blir de ikke så sterke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 7. desember 2005 Del Skrevet 7. desember 2005 Nei, fysj og føy, smake noe nytt? Er du gæærn, det kan man da ikke! Finnes det virkelig folk lenger som lager og spiser de fæle "gammeldagse" risbollene som kune smaker fett? Sorry, men jeg håper virkelig ikke du er en dag under 60 år... Hehehe jeg har det bare gøy jeg og ja jeg er over 60 år i dag *LOL* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fyrlykt Skrevet 7. desember 2005 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2005 Ikke lag risbollene for tidlig. Vi lager dem ett par dager før julaften. Vi oppbevarer dem i en høy julekakeboks i kald kjeller. 2 egg og 3ss Melis piskes til eggedosis. 1 plate mørk kokesjokolade og 1 pakke delfiafett smeltes i vannbad sammen og blandes i eggedosisen sammen med 3 ss fløte. Bland dette med 1 pakke puffet ris. Jeg bruker lokket på min tupperware kaketine når jeg rører dette sammen for du trenger en stor bolle. Bruk muffins papirformer å legg dem utover på ei bakeplate,fyll dem opp med risbollene og sett plata kaldt noen timer til sjokoladen har festa seg ellers blir det så mye kliss i kakeboksen. Nam, nam, dette blir snadder! Takk for god hjelp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/209282-risboller-puffet-ris/#findComment-1516560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.