astridny Skrevet 12. desember 2005 Skrevet 12. desember 2005 Hei. Det stod i en oppskrift at man skal bake en laks i ovnen. Hvordan gjør man det? På forhånd takk for svar. 0 Siter
Gjest BakerBakern Skrevet 12. desember 2005 Skrevet 12. desember 2005 "En enkel med god variant er å bake den innpakket i dobbel aluminiumsfolie i stekeovn. På øverste arket med folie smører jeg først ut godt smør som drysses med dill eller timian. Så drysser jeg på salt og pepper. På hvert ark folie legger jeg to stykker laksefilet a 100 gram. Jeg ser etter filet med litt høyde, da blir laksen saftigere enn om du har tykke filetskiver. På filetene krydrer vi med litt salt og nykvernet pepper og legger et par klatter med smør på toppen. Selvsagt kan du legge ved grønnsaker som gulrotstaver, sukkererter, purre eller paprikabiter i pakken også. Da får du alt i ett. Eller du koker/smørsteiker dette ved siden av. Pakk omhyggelig og legg filetpakkene med skjøten ned i langpanna. Ei pakke per person. Etter 20 - 25 minutter ved 200 grader er fisken ferdig. Skal du servere fisk er det viktig at tallerkenene er varme". 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.