Gå til innhold

Bake laks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Det stod i en oppskrift at man skal bake en laks i ovnen.

Hvordan gjør man det?

På forhånd takk for svar.

Gjest BakerBakern
Skrevet

"En enkel med god variant er å bake den innpakket i dobbel aluminiumsfolie i stekeovn. På øverste arket med folie smører jeg først ut godt smør som drysses med dill eller timian. Så drysser jeg på salt og pepper. På hvert ark folie legger jeg to stykker laksefilet a 100 gram. Jeg ser etter filet med litt høyde, da blir laksen saftigere enn om du har tykke filetskiver. På filetene krydrer vi med litt salt og nykvernet pepper og legger et par klatter med smør på toppen. Selvsagt kan du legge ved grønnsaker som gulrotstaver, sukkererter, purre eller paprikabiter i pakken også. Da får du alt i ett. Eller du koker/smørsteiker dette ved siden av.

Pakk omhyggelig og legg filetpakkene med skjøten ned i langpanna. Ei pakke per person. Etter 20 - 25 minutter ved 200 grader er fisken ferdig. Skal du servere fisk er det viktig at tallerkenene er varme".

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...