fei1365380229 Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Har kjøpt medisterdeig og tenkte å steke disse i dag og fryse dem, hvordan fryser dere medisterkakene og hvordan skal de tines opp da? Har vært og kjøpt ribba i dag også, så nå er jeg i rute. Krumkaker har jeg stekt også, så alle 7 slag er i hus. Husmoremne eller? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Du har vært kjempeflink. Medisterkakene kan du fryse i fryseposer eller noe annet du har tilgjengelig - det er ikke så farlig. Jeg pleier å tine dem i brun saus. Men skal de ikke ligge i brun saus tar du dem opp dagen før de skal brukes og tiner dem i kjøleskapet. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 13. desember 2005 Forfatter Skrevet 13. desember 2005 Du har vært kjempeflink. Medisterkakene kan du fryse i fryseposer eller noe annet du har tilgjengelig - det er ikke så farlig. Jeg pleier å tine dem i brun saus. Men skal de ikke ligge i brun saus tar du dem opp dagen før de skal brukes og tiner dem i kjøleskapet. Takk. Vanlige brødposer er det greit eller. Brun saus har jeg jo ikke til siden det er medisterkakene til ribba, men det gjør vel ikke så mye eller? 0 Siter
lex Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Takk. Vanlige brødposer er det greit eller. Brun saus har jeg jo ikke til siden det er medisterkakene til ribba, men det gjør vel ikke så mye eller? Helt ok å fryse i vanlige poser. Om jeg har noe stekekraft/sjy/fett etter stekingen tar jeg det oppi posen også, men ikke nødvendig. Som jubalong skriver er det aller best å tine kjøttvarer i kjøleskap, men det tar laaang tid. Ta ut av fryseren om morgenen dagen før kakene skal fortæres. Tining i romtemperatur går også bra til nød. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Takk. Vanlige brødposer er det greit eller. Brun saus har jeg jo ikke til siden det er medisterkakene til ribba, men det gjør vel ikke så mye eller? Brødposer fungerer utmerket. Og som sagt så kan de tines i kjøleskapet, eller på benken hvis du har litt dårlig tid. Har du veldig dårlig tid kan de tines i stekeovnen også - så lenge du ikke skal ha dem i saus. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 13. desember 2005 Forfatter Skrevet 13. desember 2005 Brødposer fungerer utmerket. Og som sagt så kan de tines i kjøleskapet, eller på benken hvis du har litt dårlig tid. Har du veldig dårlig tid kan de tines i stekeovnen også - så lenge du ikke skal ha dem i saus. Jeg har ikke så dårlig tid da, jeg tar dem ut lillejulaften og tiner dem i kjøleskap jeg. Stekte forresten 45 medisterkaker og de ble så fine atte 0 Siter
jubalong70 Skrevet 13. desember 2005 Skrevet 13. desember 2005 Jeg har ikke så dårlig tid da, jeg tar dem ut lillejulaften og tiner dem i kjøleskap jeg. Stekte forresten 45 medisterkaker og de ble så fine atte Så flink du har vært!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.