Åsemor Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Hadde tenkt å ha bakt potet til middag. Et lite kjapt søk på internett sier meg 190 grader i 30-60 minutter. Nå har de stått i 55 minutter, og da jeg delte den ene i to ser jeg at ca 3-4 mm er ferdig, resten er hardt... De er forholdsvis store de potetene mine, men ikke STORE sånn som bakepoteter kan være liksom. Hvor lang tid skal det ta? Gubben er i ferd med å gi opp og lager snart makaroni istedet... 0 Siter
Gjest "skara" Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Ett lite tips til nestegang du skal ha baktpotet kan du koke de først i ca 20 minutter og bake de videre i ovnen i ca 30min++++ Pleier og ha ovnen på 200gr i ca 1time, lenger vist det er veldig store poteter. 0 Siter
amber sun Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Når jeg lager bakt potet, lar jeg den stå på 200 grader i halvannen-to timer. Først da er den ferdig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Det tar laaaang tid det. Litt fortere går det om du stikker noen hull med strikkepinne først. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 I stekeovnen regner vi minst 1 time på bakepoteter, ofte tar det lenger tid også. Men vi bruker oftest mikroen vi. BAre ta av aluminiumsfolien først!!! Da bruker vi ca 10 minutter på stooore poteter. 0 Siter
favn Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Det tar laaaang tid det. Litt fortere går det om du stikker noen hull med strikkepinne først. Jøss, det var rart - og hørtes lurt ut av en eller annen grunn *noterer* 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Jøss, det var rart - og hørtes lurt ut av en eller annen grunn *noterer* Jeg skjærer et kryss i midten av poteten. 0 Siter
Gjest Masahiro Skrevet 15. desember 2005 Skrevet 15. desember 2005 Neste gang - prøv å prikke potetene godt med gaffel e.l. og legg på fat i mikroen i ca. 20 min (for store poteter).Snu etter halve tiden. Klem på de med grytevott når tiden har gått og sett evt på noen minutter ekstra. Bruker aldri stekovn mer - dette er supergodt! men det kan jo hende du ikke vil bruke annet enn stekovn.... 0 Siter
Åsemor Skrevet 15. desember 2005 Forfatter Skrevet 15. desember 2005 Neste gang - prøv å prikke potetene godt med gaffel e.l. og legg på fat i mikroen i ca. 20 min (for store poteter).Snu etter halve tiden. Klem på de med grytevott når tiden har gått og sett evt på noen minutter ekstra. Bruker aldri stekovn mer - dette er supergodt! men det kan jo hende du ikke vil bruke annet enn stekovn.... Jeg hadde igrunn bare tenkt å koke de jeg, men sambo mente at det ikke var bakte poteter uten aluminiumsfolien... Men vi satt nå på kjøkkenet og venta da. Venta og venta. Det tok sin tid, men ble veldig godt til slutt da. 0 Siter
favn Skrevet 16. desember 2005 Skrevet 16. desember 2005 Jeg skjærer et kryss i midten av poteten. Ja, _det_ kan jeg jo! Men koblet overhodet ikke at metodene handler om det samme 0 Siter
Gregga Skrevet 16. desember 2005 Skrevet 16. desember 2005 Et tips til neste gang du skal lage bakepoteter. Stikk en spiker i midten av poteten, og la den stå i mens du steker/baker poteten. Spikeren blir varmet opp (obs! spikeren blir glohet!) og spikeren gjør at poteten blir varmet og bakt innenfra. 0 Siter
Åsemor Skrevet 16. desember 2005 Forfatter Skrevet 16. desember 2005 Et tips til neste gang du skal lage bakepoteter. Stikk en spiker i midten av poteten, og la den stå i mens du steker/baker poteten. Spikeren blir varmet opp (obs! spikeren blir glohet!) og spikeren gjør at poteten blir varmet og bakt innenfra. Jøss, det hørtes jo litt lurt ut da. Har ikke så mange spikere her i huset, men skal skrive det bak øret. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.