Storekatta Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Jeg koker tunge. Det er jo et helvete! Kokt siden 08.00, skinnet har ennå ikke løsna. Men når det gjør det, skal jeg dra av skinnet mens beistet ennå er varmt, eller skal jeg vente til det er kaldt? Anyone? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Jeg så for meg at du skulle gjennomgå en eller annen obskur operasjon i munnen! *puster lettet ut* Lykke til med de småekle juleforberedelsene:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Petrine Eiffel Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Hvem er det som orker å holde på med noe så udelikat i det hele tatt? Æsj, nå ble jeg kvalm!! Hva skal du bruke den til da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Jeg så for meg at du skulle gjennomgå en eller annen obskur operasjon i munnen! *puster lettet ut* Lykke til med de småekle juleforberedelsene:-) Hehe...selv i disse juletider, fikk jeg også noen ubehagelige assosiasjoner før jeg skjønte hva innlegget dreide seg om ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Oi... har den ikke kokt alt for lenge!? Etter hva jeg kan se rundt omkring så skal den vel flås etter ca 45 minutter, og deretter koke i 3-4 timer, eller til den er mør (kommer an på størrelsen). Forresten.. regner med at det er oksetunge du koker...? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Det tar tid, ja. Jeg har mest erfaring med sauetunge, og selv det tar flere timer. Du skal flå mens den er varm, ellers kan det feste seg igjen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puttelull Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Hvem er det som orker å holde på med noe så udelikat i det hele tatt? Æsj, nå ble jeg kvalm!! Hva skal du bruke den til da? Mat, selvfølgelig! Tunge er faktisk kjempegodt! Syltelabber er også digg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Storekatta Skrevet 16. desember 2005 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2005 Oi... har den ikke kokt alt for lenge!? Etter hva jeg kan se rundt omkring så skal den vel flås etter ca 45 minutter, og deretter koke i 3-4 timer, eller til den er mør (kommer an på størrelsen). Forresten.. regner med at det er oksetunge du koker...? Oi - da må jeg snart flå'n? Det kom ut blodvann, men koking etter flåing rimer jo! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531850 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Mat, selvfølgelig! Tunge er faktisk kjempegodt! Syltelabber er også digg! Hva med å skifte navn på matvarene så vi slipper å vite hva vi spiser?...*s* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Hva med å skifte navn på matvarene så vi slipper å vite hva vi spiser?...*s* Sånn som "pølser"? ;-p 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laguna1365380434 Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Sånn som "pølser"? ;-p Jupp! Hva hadde den korrekte betegnelsen på det vært egentlig? Lips&assholes og ekstra fett? :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Jupp! Hva hadde den korrekte betegnelsen på det vært egentlig? Lips&assholes og ekstra fett? :-) Godt krydret innvollsmølje i kabler :knegg: 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Mat, selvfølgelig! Tunge er faktisk kjempegodt! Syltelabber er også digg! Tunge er knallgodt - men syltelabber er forferdelig! Har fått det én gang hos svogermor - og jeg kommer ALDRI til å spise det igjen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1531953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puttelull Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Hva med å skifte navn på matvarene så vi slipper å vite hva vi spiser?...*s* For min del spiser jeg faktisk heller tunge av et eller annet dyr, enn pølser!;-( Pølsene aner man jo ikke hva inneholder! gubben vet det, sier han, og shan spiser _aldri_ annet enn pølser fra Gilde, hvis han _må_ spise det i det hele tatt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1532271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Det tar tid, ja. Jeg har mest erfaring med sauetunge, og selv det tar flere timer. Du skal flå mens den er varm, ellers kan det feste seg igjen. Hvor får du tak i sauetunge? Sammen med smalahåvet? Da jeg flådde saue- og geitehoder i min barndom, flådde vi de før de ble kokt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1532273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 16. desember 2005 Del Skrevet 16. desember 2005 Hvor får du tak i sauetunge? Sammen med smalahåvet? Da jeg flådde saue- og geitehoder i min barndom, flådde vi de før de ble kokt. Pleide å kjøpe to hele, levende sauer hver høst, av familie som har gård. Det er nemlig ikke lov å selge slakt selv lenger - alt skal til slakteriet. Men levende dyr er lov, og så slaktet vi dem selv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/210584-n%C3%A5r-skal-jeg-fl%C3%A5-tunga/#findComment-1532295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.