Gå til innhold

FU: hva spiser dere julaften?


Anbefalte innlegg

hare1365380455
Skrevet

Vi skal ha pinnekjøtt, og til dessert er det riskrem.

  • Svar 56
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • carma

    5

  • Speak

    4

  • hare1365380455

    4

  • tussetrollet

    2

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Ribbe, medisterpølser og kjøttkaker.

Dessert; karamellpudding (kun Gaute-merket som er bra nok på julaften ,-) ) og moltekrem

hare1365380455
Skrevet

Ribbe, medisterpølser og kjøttkaker.

Dessert; karamellpudding (kun Gaute-merket som er bra nok på julaften ,-) ) og moltekrem

Vi har av og til hjemmelaget karamellpudding 1. juledag. Det er kjempegodt!

Skrevet

Pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert. Ungene får is.

Skrevet

Pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert. Ungene får is.

Nei desserten er ikke riskrem... det er hjemmelaget karamellpudding det.... Hva jeg glemmer altså....

Skrevet

Ribbe, medisterkaker og medisterpølser. Riskrem til dessert.

Oj oj....

Skrevet

Det blir vel Ribbe, sossisser og poter og saus

og riskrem til dessert

Skrevet

Jeg spiser kalkun og multekrem til dessert.

Ribbe, medisterpølser, rødkål og surkål. Veggisvariant til veggisene (GODE bønnekaker i brun veggis-saus).

Multer og litt is. Ingen orker krem etter ribbesausen.

Skrevet

I år blir det svensk svineribbe og litt medisterpølser og -kaker. Øl til de to voksne, og julebrus til de to barna.

Dessert er ikke bestemt.

Skrevet

Aspargessuppe til forrett, ribbe, medisterkaker, surkål og poteter til hovedrett og riskrem til dessert.

Skrevet

Ribbe, medisterkaker og medisterpølser. Karamellpudding og multekrem til dessert.

hare1365380455
Skrevet

I år blir det svensk svineribbe og litt medisterpølser og -kaker. Øl til de to voksne, og julebrus til de to barna.

Dessert er ikke bestemt.

Jeg skal også ha julebrus!

Skrevet

Ribbe, medisterkaker og pølser, surkål, rødkål, rosenkål og poteter. Tyttebærsyltetøy og sjysaus til.

Riskrem med jordbærcoulis til dessert.

Skrevet

Pinnekjøtt til middag og karamellpudding og fruktsalat til dessert.

Skrevet

Svinestek og riskrem. Ettersom jeg ikke tåler melk tenkte jeg å lage karamellpuddig (med laktoseredusert melk)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...