hare1365380455 Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Vi skal ha pinnekjøtt, og til dessert er det riskrem. 0 Siter
Aryane Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Jeg spiser kalkun og multekrem til dessert. 0 Siter
tuss&troll Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterpølser og kjøttkaker. Dessert; karamellpudding (kun Gaute-merket som er bra nok på julaften ,-) ) og moltekrem 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. desember 2005 Forfatter Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterpølser og kjøttkaker. Dessert; karamellpudding (kun Gaute-merket som er bra nok på julaften ,-) ) og moltekrem Vi har av og til hjemmelaget karamellpudding 1. juledag. Det er kjempegodt! 0 Siter
tussetrollet Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert. Ungene får is. 0 Siter
tussetrollet Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert. Ungene får is. Nei desserten er ikke riskrem... det er hjemmelaget karamellpudding det.... Hva jeg glemmer altså.... 0 Siter
Luska Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterkaker og medisterpølser. Riskrem til dessert. Oj oj.... 0 Siter
Gjest Timari Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Det blir vel Ribbe, sossisser og poter og saus og riskrem til dessert 0 Siter
Gjest LucySky Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Jeg spiser kalkun og multekrem til dessert. Ribbe, medisterpølser, rødkål og surkål. Veggisvariant til veggisene (GODE bønnekaker i brun veggis-saus). Multer og litt is. Ingen orker krem etter ribbesausen. 0 Siter
Gyda Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 I år blir det svensk svineribbe og litt medisterpølser og -kaker. Øl til de to voksne, og julebrus til de to barna. Dessert er ikke bestemt. 0 Siter
gripp Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt selvsagt, og svineribbe og sossiser til bikkja. 0 Siter
carma Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Aspargessuppe til forrett, ribbe, medisterkaker, surkål og poteter til hovedrett og riskrem til dessert. 0 Siter
serendipity Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterkaker og medisterpølser. Karamellpudding og multekrem til dessert. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. desember 2005 Forfatter Skrevet 19. desember 2005 I år blir det svensk svineribbe og litt medisterpølser og -kaker. Øl til de to voksne, og julebrus til de to barna. Dessert er ikke bestemt. Jeg skal også ha julebrus! 0 Siter
Gyda Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Jeg skal også ha julebrus! Da må du kose deg! ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. desember 2005 Forfatter Skrevet 19. desember 2005 Da må du kose deg! ) Du også! 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterkaker og pølser, surkål, rødkål, rosenkål og poteter. Tyttebærsyltetøy og sjysaus til. Riskrem med jordbærcoulis til dessert. 0 Siter
Gjest nienna Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt til middag og karamellpudding og fruktsalat til dessert. 0 Siter
Speak Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Svinestek og riskrem. Ettersom jeg ikke tåler melk tenkte jeg å lage karamellpuddig (med laktoseredusert melk) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.