carma Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Svinestek og riskrem. Ettersom jeg ikke tåler melk tenkte jeg å lage karamellpuddig (med laktoseredusert melk) Jeg tar KuraMed (laktase-tabs) på julaften jeg, sånn at jeg kan spise riskremen :-) 0 Siter
amber sun Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Iår blir det nok pinnekjøtt ja. Skal være hos min familie, da er det pinnekjøtt som teller. *s* 0 Siter
Reg@l Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt. Hva vi får til dessert bryr jeg meg ikke så hardt om, men får jeg ikke pinnkjøtt går jeg et annet sted ;-) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Jeg tar KuraMed (laktase-tabs) på julaften jeg, sånn at jeg kan spise riskremen :-) Kan jeg spørre om det virker bra. Vi hadde tenkt å lage riskrem på laktosered. melk, men med vanlig fløte i. Dattera vår har laktoseintoleranse og vi tenke å prøve med disse pillene akkurat på julaften og på grøtfesten i barnehagen på onsdag. Blir så kjedelig med knekkebrød med syltetøy når de andre koser seg med grøt. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Kalkun med diverse tilbehør. Synes tradisjonell julemat er noe herk. Svoren på ribba er god, men det er vel også det eneste. Den jævla julepølsa er ikke noe annet enn vanlig medisterpølse. Samme med medisterkakene. Pinnekjøtt har jeg bare så vidt smakt, og jeg syntes ikke det var noe stas. Nei, takke meg til kalkun på juleaften, og litt kald ribbe en av juledagene. 0 Siter
Gjest Milla83 Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterpølser, rødkål og surkål. Veggisvariant til veggisene (GODE bønnekaker i brun veggis-saus). Multer og litt is. Ingen orker krem etter ribbesausen. Ribbe,pinnekjøtt,medisterkaker og medisterpølser, rødkål,kålrabistappe,poteter , og riskrem m/kirsebærkompott til dessert 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt og riskrem til dessert =) 0 Siter
carma Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Kan jeg spørre om det virker bra. Vi hadde tenkt å lage riskrem på laktosered. melk, men med vanlig fløte i. Dattera vår har laktoseintoleranse og vi tenke å prøve med disse pillene akkurat på julaften og på grøtfesten i barnehagen på onsdag. Blir så kjedelig med knekkebrød med syltetøy når de andre koser seg med grøt. Det virker bra på meg i alle fall. Får ingen plager når jeg bruker de, men de er kun til "spesielle anledninger" da. Vi lager også grøten med laktoseredusert melk slik at det ikke blir så mye laktose. Tar 2-3 tabletter før/til laktosemåltidet, avhengig av hvor mye laktose maten inneholder. De heter forresten KeruTabs - jeg skrev feil :-) 0 Siter
Gjest batteri Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 pinnekjøtt, som alltid. foretrekker det fremfor noe annet. blir kanskje riskrem m.mandel til dessert.. 0 Siter
flisa Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, innmatpølse, medister og rødkål. Dessert bruker å være moltekrem med krumkaker. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt. Det er absolutt min favorittmat nummer 1. Med mandelpoteter, kålrotstappe, rødkål og surkål til. Multekrem til dessert, men ikke rett etter middagen. At noen frivillig spiser medisterkaker og -pølser slutter aldri å forundre meg. :-) Men svineribbe er godt, da. 0 Siter
tiliti Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Elgstek, rødvins/sjysaus, rosenkål, tyttebær, potet - EC dahls julebrus. Riskrem&rødsaus til dessert tror jeg. 0 Siter
Mañana Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe, medisterpølser, rødkål og surkål. Veggisvariant til veggisene (GODE bønnekaker i brun veggis-saus). Multer og litt is. Ingen orker krem etter ribbesausen. Har du mange veggiser å fø på julaften? Litt nysgjerrig på den bønnesteken din 0 Siter
Gjest KariKruskakli Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Pinnekjøtt så klart;) 0 Siter
Mañana Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Jeg er vegetarianer, så de tre siste årene har jeg spist en slags soya/soppfilet (minner om kalkun), med kantarellstuing og ekte fløtegratinerte poteter. Har egentlig ikke hatt en fast tradisjon på julemat så lenge jeg har vært veggis, selv om jeg har vært det i over åtte år nå. Og selvsagt spiser jeg mye av tilbehøret de andre har til "Kjøttmaten" sin:) De andre i familien spiser ribbe og pinnekjøtt. 0 Siter
Gjest LucySky Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Har du mange veggiser å fø på julaften? Litt nysgjerrig på den bønnesteken din Skal spørre mannen min. Det er han som lager dem! 0 Siter
Dorthe Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Ribbe med vanlig tilbehør og moltekrem. 0 Siter
MsSophie Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Svineribbe med mandelpoteter, sur- og rødkål, svisker, rosenkål, sølvløk, tyttebærsyltetøy, medisterkaker og medisterpølser, brun saus. Riskrem med nydelig rød saus til dessert. 0 Siter
favn Skrevet 19. desember 2005 Skrevet 19. desember 2005 Har aldri fått servert eller servert noe annet enn pinnekjøtt med godt følge > vossakorv, medisterkaker (ungene), kålrabistappe og mandelpotet. Er tyttebær med, husker ikke i farten...? Og nei, aldri sjyen fra det kokte kjøttet, det er konsentrert hjerteinfarkt. Men mange liker det, så det er nå på bordet. Dessert: Foretrekker hjemmelaget karamellpudding. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.