Gå til innhold

Tilbehør til ribbe/skinkesteik


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva serverer dere til?

Jeg hadde tenkt å nøye meg med surkål og rødkål og svisker (+ saus og tyttebærsyltetøy)

Synes du det blir "for lite"? Burde man hatt vanlige grønnsaker til også?

  • Svar 46
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    10

  • Dorthe

    6

  • flisa

    5

  • collins

    4

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

ikke saus!!! UGH! -det skal være fett - sjy.

Svisker, eplebåter, rødkål og tyttebær :)

Skrevet

ikke saus!!! UGH! -det skal være fett - sjy.

Svisker, eplebåter, rødkål og tyttebær :)

Fett????!!! Jeg tror du er stein spike toillat, dame!! ;-)

Skrevet

ikke saus!!! UGH! -det skal være fett - sjy.

Svisker, eplebåter, rødkål og tyttebær :)

Da kan du tydeligvis ikke å lage saus!

Skrevet

Da kan du tydeligvis ikke å lage saus!

jeg HATER saus til ribbe....ellers er jeg GØRgod på å lage sauser.

Skrevet

Fett????!!! Jeg tror du er stein spike toillat, dame!! ;-)

Nei - ribbefett - KUN det skal jeg ha på ribba. Sikkert fler enn meg som nikker enig til det :)

Skrevet

Nei - ribbefett - KUN det skal jeg ha på ribba. Sikkert fler enn meg som nikker enig til det :)

*grøsser fortsatt*

;-)

Skrevet

jeg HATER saus til ribbe....ellers er jeg GØRgod på å lage sauser.

Helt enig. Ribbe skal ikke ha saus til.

Skrevet

*grøsser fortsatt*

;-)

Da liker du sannsynligvis ikke ribbe heller?

Skrevet

Da liker du sannsynligvis ikke ribbe heller?

Det er vel som å si at den som ikke liker smør heller ikke liker bernnaise! ;-)

Eller at dne som ikke liker ketsjup ikke liker tomater...

Skrevet

Vi har både saus og sjy ;-)

Ellers har vi rosenkål, minigulrøtter og erter i tillegg til surkålen. Pluss svisker og eplebåter i lake.

Skrevet

*grøsser fortsatt*

;-)

*grøsser med*

Fettet skal i så fall brukes til å smaksette sausen :-)

Skrevet

Du har glemt rosenkål.

Glemt og glemt! ;-)

Men jeg burde kanskje ta med noen grüne sachen til glede for svigermor! ;-)

Skrevet

Vi har både saus og sjy ;-)

Ellers har vi rosenkål, minigulrøtter og erter i tillegg til surkålen. Pluss svisker og eplebåter i lake.

Kunne jo ha vurdert å slenge noen slike grønnsaker oppi en kjel, ja, først og fremst fordi mangelen på grønnsaker har blitt indirekte kommentert tidligere! ;-)

Hvor lenge må man koke rosenkål og minigulrøtter?

Skrevet

Glemt og glemt! ;-)

Men jeg burde kanskje ta med noen grüne sachen til glede for svigermor! ;-)

Må være rosenkål og svisker vet du. Jeg kan ikke fordra svisker og jeg er den eneste som liker rosenkål. Men det hører med :o)

Skrevet

Må være rosenkål og svisker vet du. Jeg kan ikke fordra svisker og jeg er den eneste som liker rosenkål. Men det hører med :o)

Frisk rosenkål (ikke frossen) er nyyydelig!

Skrevet

Frisk rosenkål (ikke frossen) er nyyydelig!

Jeg er enig i det, men er egentlig sår fornøyd med bare sur- og rødkål til julematen. Både smaksmessig og "jobbmessig" - en meget stor fordel når man har mer enn nok å henge i med at man har færre ting som skal passes på og koordineres.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...