musikeren Skrevet 20. desember 2005 Skrevet 20. desember 2005 Nei, nei! Man må ha saus til ribba. Men vi er visst de eneste som har det... Saus til ribba?! Hva skal du med saus når du har ribbefett? Hvor har du det fra?! Folk ass... 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 20. desember 2005 Skrevet 20. desember 2005 Saus til ribba?! Hva skal du med saus når du har ribbefett? Hvor har du det fra?! Folk ass... Ribbefett er pjuk. I år skal jeg lage julemiddagen selv og da blir det sjysaus til ribba. Men det blir vel en skål med kolesterolholdig ribbefett til min mor og far også 0 Siter
morsan Skrevet 20. desember 2005 Forfatter Skrevet 20. desember 2005 Jeg steiker ribba på lillejulaften og varmer den på julaften med pølser og medisterkaker. Jeg gjør som mora mi alltid har gjort, det er i hvert fall arbeidsbesparende. Jeg orker ikke å lage alt sammen på julaften, gjorde det et år og da fikk jeg nervesammenbrudd ved middagsbordet fordi jeg var så sliten. Forresten: når du steker ferdig dagen før og så varmer opp på julaften - hvordan gjør du det for å sikre at svoren blir fin og sprø? 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. desember 2005 Skrevet 20. desember 2005 Forresten: når du steker ferdig dagen før og så varmer opp på julaften - hvordan gjør du det for å sikre at svoren blir fin og sprø? Jeg skjærer av svoren når ribba er ferdig og så putter jeg den i kjøleskapet. *kremt* det som ikke blir spist opp av svoren da ;o) 0 Siter
Atene Skrevet 20. desember 2005 Skrevet 20. desember 2005 Ribbe er ikke kjøttkaker...;o) Ribbesaus er ikke kjøttkakesaus heller. 0 Siter
org Skrevet 20. desember 2005 Skrevet 20. desember 2005 Saus til ribba?! Hva skal du med saus når du har ribbefett? Hvor har du det fra?! Folk ass... Litt av fettet brukes i sausen. Jeg har ikke glede av å tømme i meg for mye ribbefett. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.