Gjest Escola Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Hei! Et lite spørsmål når det gjelder gryter; hva bruker man en kasserolle med Teflon Platinim-belegg til? Er det nyttig å ha i husholdningen? Har den for eksempel andre egenskaper/bruksområder enn en vanlig kasserolle med bunn av aluminium og rustfritt stål? Noen som vet? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Sauser og grøt brenner seg ikke i bunnen, men jeg har hørt at teflon ikke er så bra (?). 0 Siter
Gjest sjokkert svigersøster Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Har du åpnet julegaven allerede????? De er bra for at ting ikke setter seg fast, mat blir svidd og det er lett å rengjøre. 0 Siter
amber sun Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Mye lettere ibruk. Du slipper at ting setter seg i bunn, og det er mye lettere å få gryta ren etter bruk. :-) Bruker nesten bare sånne gryter jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.