Gå til innhold

Trenger oppskrift!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bare lurer... hvordan funker dette stuffing-i-kalkun-opplegget egentlig..?

Lager man en eller annen guffe som man putter inni fuglen der all innmaten lå før...?

I så fall... URK!!

Ja, hvor ellers skulle man plassere stuffing enn inni fuglen?

Kanskje du også synes det er "urk" å spise kjøtt som man ser kommer fra dyr, men gjerne langer innpå dersom man ikke kan kjenne det igjen?

Det er i så fall en "urk-holdning"...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539680
Del på andre sider

Ja, hvor ellers skulle man plassere stuffing enn inni fuglen?

Kanskje du også synes det er "urk" å spise kjøtt som man ser kommer fra dyr, men gjerne langer innpå dersom man ikke kan kjenne det igjen?

Det er i så fall en "urk-holdning"...

Beklager så meget at jeg er så lite bevandret i kalkun-mat.

Jeg visste ikke om man puttet stuffingen inni ræva på fuglen igjen eller om den skulle bli servert i en skål ved siden av, så derfor spurte jeg.

Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539689
Del på andre sider

Beklager så meget at jeg er så lite bevandret i kalkun-mat.

Jeg visste ikke om man puttet stuffingen inni ræva på fuglen igjen eller om den skulle bli servert i en skål ved siden av, så derfor spurte jeg.

Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl.

"Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl. "

*LOL*

Jeg må si at jeg heller en smule mot samme oppfatning, carma.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539697
Del på andre sider

Annonse

Beklager så meget at jeg er så lite bevandret i kalkun-mat.

Jeg visste ikke om man puttet stuffingen inni ræva på fuglen igjen eller om den skulle bli servert i en skål ved siden av, så derfor spurte jeg.

Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl.

Jeg tillater meg å opplyse om at dine anatomikunnskaper er tilnærmet ikke-eksisterende.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539698
Del på andre sider

Beklager så meget at jeg er så lite bevandret i kalkun-mat.

Jeg visste ikke om man puttet stuffingen inni ræva på fuglen igjen eller om den skulle bli servert i en skål ved siden av, så derfor spurte jeg.

Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl.

Lager alltid kalkunen med stuffingen i "ræva", fuglen blir mye saftigere av dette. Men jeg tar alltid ut stuffingen når fuglen serveres og serverer den vedsiden av slik at folk ikke trenger å grave langt inn i assen på fuglen ved bordet selvfølgelig :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539706
Del på andre sider

Jeg tillater meg å opplyse om at dine anatomikunnskaper er tilnærmet ikke-eksisterende.

Voldsomt så klar du var over andres mangler i dag, da?

Jeg stilte et ganske enkelt spørsmål og hadde en mening om en sak. Men det er kanskje ikke lov, med mindre det er den samme meningen som du har? :-)

Kan du ikke heller opplyse meg om hvordan det gjøres da, i stedet for å kakle om hvor feil jeg tar?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539708
Del på andre sider

hare1365380455

Voldsomt så klar du var over andres mangler i dag, da?

Jeg stilte et ganske enkelt spørsmål og hadde en mening om en sak. Men det er kanskje ikke lov, med mindre det er den samme meningen som du har? :-)

Kan du ikke heller opplyse meg om hvordan det gjøres da, i stedet for å kakle om hvor feil jeg tar?

Jeg har laget kalkun en gang, og da hadde vi ingen stuffing. Kalkunen ble kjempegod!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539711
Del på andre sider

Lager alltid kalkunen med stuffingen i "ræva", fuglen blir mye saftigere av dette. Men jeg tar alltid ut stuffingen når fuglen serveres og serverer den vedsiden av slik at folk ikke trenger å grave langt inn i assen på fuglen ved bordet selvfølgelig :)

Takk for opplysende svar :-)

Tenkte ikke på at kjøttet selvfølgelig får smak fra stuffingen også.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539712
Del på andre sider

Annonse

hare1365380455

Jeg har også spist kalkun uten stuffing :-) Det var veldig godt, men litt tørt kjøtt noen plasser.

Åja... moren min laget det en nyttår da vi var små, og det var ingen stas! Tørt kjøtt som bare det. Men siden har jeg spist det et par ganger, og da har det vært som det skulle. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539764
Del på andre sider

Ja, hvor ellers skulle man plassere stuffing enn inni fuglen?

Kanskje du også synes det er "urk" å spise kjøtt som man ser kommer fra dyr, men gjerne langer innpå dersom man ikke kan kjenne det igjen?

Det er i så fall en "urk-holdning"...

"Kanskje du også synes det er "urk" å spise kjøtt som man ser kommer fra dyr, men gjerne langer innpå dersom man ikke kan kjenne det igjen?"

Og hva er problemet med det? Iom. at man vet at kotteletten kommer fra en gris, så skal man værsågod synes at det er helt greit (personlig) å spise kjøtt rett fra en helstekt gris? Tull og tøys. Det blir like dumt som å si at alle som spiser kjøtt burde se hvordan en slakting foregår. Dra det litt lengre, så kan man like godt argumentere for at det kun er de som drar ut og skyter/stikker/slår ihjel byttet selv som skal få spise kjøttet.

"........................................."

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539871
Del på andre sider

Bruker ikke medister. Det synes jeg blir tørt og tungt.

Skjærer en loff i terninger. Surrer 3 stilker med stilkselleri (oppskjært) med en stor løk i ca. 2 ss smør. Blander det med loff og tilsetter buljong (enten kyllingbuljong, eller kraft fra at du har kokt halsen/hjertet e.l.)

Få en go konsistens. Fuktig, men ikke så det renner.

Da blir kalkunen supergod + at stuffingen er kjempegod. Anbefales.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539968
Del på andre sider

Beklager så meget at jeg er så lite bevandret i kalkun-mat.

Jeg visste ikke om man puttet stuffingen inni ræva på fuglen igjen eller om den skulle bli servert i en skål ved siden av, så derfor spurte jeg.

Og jeg tillater meg selv å mene det er en ekkel tanke å skulle forsyne seg med matmos ut fra rumpa på en fugl.

Serverer det ved siden av i en skål. Så da slipper folk å forsynes seg av ræva på fuglen *ler*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/211260-trenger-oppskrift/#findComment-1539974
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...