Gå til innhold

Trenger oppskrift!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bare lurer... hvordan funker dette stuffing-i-kalkun-opplegget egentlig..?

Lager man en eller annen guffe som man putter inni fuglen der all innmaten lå før...?

I så fall... URK!!

Det er veldig mange som kun stuffer kalkunen med epler og svisker og lager stuffingen for seg selv, med brød, selleri og sånn og serverer den ved siden av. Da får stuffingen er litt crisp topp og smaker kjempegodt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er veldig mange som kun stuffer kalkunen med epler og svisker og lager stuffingen for seg selv, med brød, selleri og sånn og serverer den ved siden av. Da får stuffingen er litt crisp topp og smaker kjempegodt.

Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-)

Skrevet

Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-)

Jeg gjør begge deler

Tar en halv kilo kjøttdeig med hakket løk, hakket eple og hakket svisker - salt og pepper. DRITGODT! hehe

Skrevet

Jeg gjør begge deler

Tar en halv kilo kjøttdeig med hakket løk, hakket eple og hakket svisker - salt og pepper. DRITGODT! hehe

Mmm... DRITGODT faktisk.. *smatte*

Skrevet

Mmm... DRITGODT faktisk.. *smatte*

Jupp! :) kommer til å tenke på deg på nyttåraften - og sette frem dorull i stedet for servietter til kalkunen Kevin ;) (den heter alltid det hos oss - vi danser med den før vi stapper den)

Skrevet

Jupp! :) kommer til å tenke på deg på nyttåraften - og sette frem dorull i stedet for servietter til kalkunen Kevin ;) (den heter alltid det hos oss - vi danser med den før vi stapper den)

Heheh... så det ER altså akkurat som en dårlig amerikansk sit-com dette med kalkunmat!

Skrevet

Vi pleier å¨fylle kalkunen med halve appelsiner - bare stappe inn så mye det er plass til.

Appelsinsaften gir nyyydelig smak og saftighet til kjøttet, og stuffingen (les: tilbehøret) kan man servere ved siden av.

Skrevet

Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-)

Og det som er så fint er at selv veggiser kan spise den varianten :) Det er et par av oss i familien, så da blir det noe for alle uten ekstra pes for de som lager maten.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...