Velouria Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Jeg bare lurer... hvordan funker dette stuffing-i-kalkun-opplegget egentlig..? Lager man en eller annen guffe som man putter inni fuglen der all innmaten lå før...? I så fall... URK!! Det er veldig mange som kun stuffer kalkunen med epler og svisker og lager stuffingen for seg selv, med brød, selleri og sånn og serverer den ved siden av. Da får stuffingen er litt crisp topp og smaker kjempegodt. 0 Siter
carma Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Det er veldig mange som kun stuffer kalkunen med epler og svisker og lager stuffingen for seg selv, med brød, selleri og sånn og serverer den ved siden av. Da får stuffingen er litt crisp topp og smaker kjempegodt. Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-) 0 Siter
flisa Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-) Jeg gjør begge deler Tar en halv kilo kjøttdeig med hakket løk, hakket eple og hakket svisker - salt og pepper. DRITGODT! hehe 0 Siter
carma Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Jeg gjør begge deler Tar en halv kilo kjøttdeig med hakket løk, hakket eple og hakket svisker - salt og pepper. DRITGODT! hehe Mmm... DRITGODT faktisk.. *smatte* 0 Siter
flisa Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Mmm... DRITGODT faktisk.. *smatte* Jupp! kommer til å tenke på deg på nyttåraften - og sette frem dorull i stedet for servietter til kalkunen Kevin (den heter alltid det hos oss - vi danser med den før vi stapper den) 0 Siter
carma Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jupp! kommer til å tenke på deg på nyttåraften - og sette frem dorull i stedet for servietter til kalkunen Kevin (den heter alltid det hos oss - vi danser med den før vi stapper den) Heheh... så det ER altså akkurat som en dårlig amerikansk sit-com dette med kalkunmat! 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Vi pleier å¨fylle kalkunen med halve appelsiner - bare stappe inn så mye det er plass til. Appelsinsaften gir nyyydelig smak og saftighet til kjøttet, og stuffingen (les: tilbehøret) kan man servere ved siden av. 0 Siter
Velouria Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Den varianten kunne jeg nok finne på å smake på :-) Og det som er så fint er at selv veggiser kan spise den varianten Det er et par av oss i familien, så da blir det noe for alle uten ekstra pes for de som lager maten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.