flisa Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 DA ER DET JUL - - men akk så alene jeg sitter ved bordet og spiser denslags. Jeg får dem ikke til å stikke nesa ned i Namdalsgommen engang - den er jo for pokker søt, mild og med kanel på. De vet ikke hva det ER - det er jo GOMME!!! Og på julekake er det vanvittig godt. I morgen skal jeg kjøpe inn et lite glass sursild og meske meg med - ha på ekstra løk i glasset. Hva er det dere MÅ ha til jul? 0 Siter
elfi Skrevet 21. desember 2005 Skrevet 21. desember 2005 Sursild og tomatsild må jeg ha, Lager det selv. Også rødbeter. . Det blir sikkert dyrere en å kjøpe ferdig, Men det er liksom tradisjonen her. Ellers så har jeg ikke bakt det grann Baking er ikke akkurat min sterkeste side.Og bakeriet har jo ! I morgen skal jeg vaske golv og pynte tre ! 0 Siter
flisa Skrevet 21. desember 2005 Forfatter Skrevet 21. desember 2005 Sursild og tomatsild må jeg ha, Lager det selv. Også rødbeter. . Det blir sikkert dyrere en å kjøpe ferdig, Men det er liksom tradisjonen her. Ellers så har jeg ikke bakt det grann Baking er ikke akkurat min sterkeste side.Og bakeriet har jo ! I morgen skal jeg vaske golv og pynte tre ! Jeg har bare kjøpt inn til baking....får ta det til helga! LOL 0 Siter
alannia Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg har bare kjøpt inn til baking....får ta det til helga! LOL jeg kom frem til pepperkake, og suksessterte må jeg ha til jul... men begge har visstnok gått i dørken.. og så må jeg ha litt ekte granbar med litt juledekorasjoner... fo å få inn lukta... men det skal ikke pyntes før til lillejulaften, og da skal det lukte grønnsåpe i hele huset 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg MÅ ha mølje: Flatbrød oppbløtt i kjøttkraft, med ribbefett over. Ja, det er sært og ja, det ser helt jævlig ut. Men det smaker fryd og julestemning. ;o) 0 Siter
Gyda Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg MÅ ha mølje: Flatbrød oppbløtt i kjøttkraft, med ribbefett over. Ja, det er sært og ja, det ser helt jævlig ut. Men det smaker fryd og julestemning. ;o) Mmmmmm. Ja, det er kjempegodt! Pappa og jeg pleier å spise det på dagen på julaften. De andre skygger unna. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg MÅ ha lefse med kald ribbe til 1.dags frokost. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 Mmmmmm. Ja, det er kjempegodt! Pappa og jeg pleier å spise det på dagen på julaften. De andre skygger unna. Jeg har aldri smakt det - søstra mi sin svigerfamilie har slike tradisjoner - og da kan jo ikke jeg være med! hehe 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg MÅ ha rekecabaret med remuladesaus til frokost 1. juledag. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 Jeg MÅ ha rekecabaret med remuladesaus til frokost 1. juledag. hoho! det er pent, men vanvittig ekkelt å spise! 0 Siter
Atene Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Artig overskrift. Spiser virkelig flisa julekake med sursild, tenkte jeg. Jeg MÅ ha brødskive med ribbe og sennep. Og brente mandler. Og varm sjokolade med krem på julaftens formiddag. 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 hoho! det er pent, men vanvittig ekkelt å spise! Neida, det er ikke ekkelt i det hele tatt, bare skikkelig godt. Rekecabaret har jeg spist 1. juledag så lenge jeg kan huske, moren min lagde det fra vi var ganske så små. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 Artig overskrift. Spiser virkelig flisa julekake med sursild, tenkte jeg. Jeg MÅ ha brødskive med ribbe og sennep. Og brente mandler. Og varm sjokolade med krem på julaftens formiddag. Ja, det er det jeg gjør - julekake med rosiner og korinter med masse sursild på. - pappa og jeg, med kniv og gaffel! vanvittig godt. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 Neida, det er ikke ekkelt i det hele tatt, bare skikkelig godt. Rekecabaret har jeg spist 1. juledag så lenge jeg kan huske, moren min lagde det fra vi var ganske så små. ja da MÅ man det! 0 Siter
Atene Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Ja, det er det jeg gjør - julekake med rosiner og korinter med masse sursild på. - pappa og jeg, med kniv og gaffel! vanvittig godt. *grøsser* 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 *grøsser* Husk - ellers i året spiser jeg pølser i vaffel! 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Jeg må ha Dahls ingefærøl til julemiddagen... ) Utover det er det egentlig ikke så blånøye i matveien, jeg synes det hører til med riskrem med varm kirsebærsaus til dessert på julaften, men det blir det ikke i år vet jeg. Får sørge for å ha det en dag snere i jula. ) 0 Siter
Atene Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Husk - ellers i året spiser jeg pølser i vaffel! Huttetu! Sønnen min spiser vaffel med fårepølse, forresten. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2005 Forfatter Skrevet 22. desember 2005 Huttetu! Sønnen min spiser vaffel med fårepølse, forresten. ja det er også godt! 0 Siter
fresja Skrevet 22. desember 2005 Skrevet 22. desember 2005 Huttetu! Sønnen min spiser vaffel med fårepølse, forresten. Pølse i lefse er godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.