org Skrevet 28. desember 2005 Skrevet 28. desember 2005 Hva er ditt favorittpålegg i jula? Mitt er definitivt svigermors kjøttrull! På grovt, hjemmebakt brød. 0 Siter
Gjest mirakel*2? Skrevet 28. desember 2005 Skrevet 28. desember 2005 røket laks sammen med egg på varme rundstykker 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 28. desember 2005 Skrevet 28. desember 2005 Bayonneskinken hos bestemor er hvertfall konge! :-) Ellers er det jo så mye snadder på fat i disse dager at det blir vrient å single ut favoritter! :-) 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 28. desember 2005 Skrevet 28. desember 2005 Hjemmebakt brød med medisterkake, sennep og egg:) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 28. desember 2005 Skrevet 28. desember 2005 Sylte og grov sennep. Røkt skinke og waldorfsalat. 0 Siter
laban Skrevet 29. desember 2005 Skrevet 29. desember 2005 Edamerost. Vel å merke ordenlig hollandsk edamer med rød voks, ikke norske etterlikninger. Det er sikkert noe av det verste i verden å spise, håpløs fettprosent og milliarder karbohydrater, men jeg gjør det hver jul allikevel. Lammerull og røkelaks er heller ikke verst synes 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 29. desember 2005 Skrevet 29. desember 2005 Sylte og sennep, og roastbeaf med remulade og sprøstekt løk. Røkelaks og eggerøre er også godt. Påleggsalternativene over må naturligvis serveres på ferske rundstykker. Sånne halvstekte en selv gjør helstekte. Oh baby! 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 29. desember 2005 Skrevet 29. desember 2005 samme hva det er bare det spises i godt selskap! :-) 0 Siter
amber sun Skrevet 29. desember 2005 Skrevet 29. desember 2005 Gul ost. Eh joda, jeg vet det ikke er julepålegg, men jeg står heller over sylte-greiene og spiser ost jeg. :-) Evt. skeier jeg ut med servelat i tillegg ;-P hehe 0 Siter
kaffepiken Skrevet 29. desember 2005 Skrevet 29. desember 2005 Lammerull, einerrøkt laks på egg, og peppersursild er mine favoritter. Jeg spiser det stort bare i julen. 0 Siter
org Skrevet 29. desember 2005 Forfatter Skrevet 29. desember 2005 Hjorterull!!! Hm? Hva er det - rent bortsett fra hjortekjøtt? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Hm? Hva er det - rent bortsett fra hjortekjøtt? Tja, hadde jeg bare visst det så.... Det er moren min som lager det til oss ;-) Jeg tror det er laget på akkurat samme måten som fårerull(?). Rosaaktig rull med mer fett i (hvitt) er den mest vanlige. Er det noe som heter svinerull? eller fårerull? Hærlighet, nå avslører jeg sannelig mine manglende husmorevner på kjøkkenet ;-/ 0 Siter
Atene Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Tja, hadde jeg bare visst det så.... Det er moren min som lager det til oss ;-) Jeg tror det er laget på akkurat samme måten som fårerull(?). Rosaaktig rull med mer fett i (hvitt) er den mest vanlige. Er det noe som heter svinerull? eller fårerull? Hærlighet, nå avslører jeg sannelig mine manglende husmorevner på kjøkkenet ;-/ Man lager det på samme måten som lammerull, ja. Jeg har laget både hjorterull og rådyrrull. Vilt er magrere enn lam, så kanskje noen vil legge til litt ekstra fett, men det klarer jeg meg godt uten. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Man lager det på samme måten som lammerull, ja. Jeg har laget både hjorterull og rådyrrull. Vilt er magrere enn lam, så kanskje noen vil legge til litt ekstra fett, men det klarer jeg meg godt uten. Lammerull var det jeg tenkte på, ja! Jeg klarer ikke de andre formene for rull pga alt fettet. Hjorterull er derimot nyyydelig :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.