Gå til innhold

Hva har dere hatt til middag i jula?


Anbefalte innlegg

Gjest KariKruskakli
Skrevet

Slik har det vært her:

Julaften: Pinnekjøtt.

1.juledag: Pinnekjøtt (rester)

2.juledag:Ribbe.

3.juledag: Akkutt behov for pizza. Så det ble pizza Mamma Mia og Ristorante.

4.juledag. Ribbe (rester)

5.juledag. Ho ho,pinnekjøtt igjen (Ikke rester)

6.juledag. I morgen blir det lutefisk har mannen min sagt.

Er det noen som er lurer på om vi (spesielt jeg) liker pinnekjøtt?

Men nå har jeg fått min dose for denne jula altså. Nå er det nok. Egentlig synes jeg ikke noe særlig om ribbe. Nå har jeg prøvd å lære meg å like det i snart 40 år, men nei, det smaker jo ingenting. men jeg spiser det nå likevel da.

Julemat er egentlig oppskrytt. (Bortsett fra pinnekjøtt da)Lutefisken er bare god hvis den er skikkelig tilberedt og det er det ikke ofte den er.Vi får se i morgen.

Ribbe er ikke godt.

Kalkun er ikke godt. Det spiser vi heller ikke.

Egentlig er jeg vel ikke noe kjøttmenneske har jeg funnet ut.Favorittdyret er sau (bææææææ) og jeg liker all slags fisk.

Til og med fiskepinner er å foretrekke fremfor ribbe.

Jeg har ikke sansen for god mat sier mannen min.

Nei, jeg har visst ikke skjønt det helt.

Gjest matpjatt
Skrevet

Lillejulaften: risengrynsgrøt

julaften: ribbe og pinnekjøtt

1.juledag: ribbe og pinnekjøtt

2.juledag: pizza

3.juledag: lasagne

4.juledag: kveite

5.juledag(om det er noen som sier det): koldtbord og rester

Skrevet

Lillejulaften: Ribbe

Julaften: Elg

Første juledag: Rester & pommes frites

Andre juledag: Pinnekjøtt

27 des: Salat

28 des: Spaghetti og røkt julepølse

29 des: Kalkun

Og det ble faktisk klaging i år også over at det ble for mye tung mat.

Skrevet

Julaften - pinnekjøtt.

1. juledag - pinnekjøtt rester, som vanlig

2. juledag - rådyr - stek ;)

3. juledag - kylling og pasta salat

4. juledag - smørdampet torsk

5. juledag - taco

Skrevet

Risgrøt, ribbe, grandiosa (hadde en fantastisk julelunsj tidligere på dagen, så grandiosaen var liksom bare "attåt" på kvelden), laks, torsk, kalkun.

Skrevet

Julaften: ribbe og pinnekjøtt

1: juledag pinnekjøtt (rester)

2:juledag: stekt kveite

3. juledag: ingen middag

4. juledag: ribbe

5. juledag: kyllingsalat

Skrevet

Julaften: Ribbe

1. dag: Ribberester

2. dag: Kyllingfilet

3. dag: Svigermors steik

4. dag: Svigerinnes lasagne

5. dag: Svigermors pinnekjøtt

6. dag: Kyllinggryte

Nyttårsaften: Kalkun

Skrevet

Julaften: Ribbe, kalkun (gravlaks og rakørret som "appetizer" et par timer før middag).

1 dag: Pinnekjøtt. En mislykket affære med pinnekjøtt kjøpt i sverige (jeg "feiret" i sverige) - den dårlige lukten har ikke forlatt neseborene mine helt ennå.

Ellers: Ytrefilet og diverse ekstravagante småmåltider.

Nyttårsaften skal jeg spise bambi.

"..........................................."

Skrevet

Julaften: Ribbe

1 juledag: Kalkunfileet m fløtegratinerte poteter

2 juledag: ingen middag

Tirsdag: Ribberester

Onsdag: Pinnekjøtt

Idag: Pasta

Skrevet

julaften: ribbe

1. juledag : skinkestek

2. juledag : kalkun

3. juledag : taco

4. juledag: oksesmåsteik

5. juledag : svinefilet og fløtegratinerte poteter til kveldskos. Ingen middag.

6. juledag: blir sikkert lasagne, har en kjøttdeig som bør brukes.

nyttårsaften: er invitert bort, tror/håper det blir servert kalkun.

Gjest den ekte noor
Skrevet

Julaften: ribbe/kalkun med tilbehør.

1. juledag: rester

2. juledag: ostesnitzel med chips

3. juledag: pasta med tomatsaus og ost

4. juledag: kyllingfilet, stekte grønnsaker, ris, sprøstekt løk og sweet chili saus

5. juledag: baconsurret kylling, stekt tomat, broccoli, potet, ris og jogurtsaus.

Skrevet

Vi har hatt alle de "tradisjonelle" rettene bortsett fra lutefisk.

Og det er lutefisk som er det desidert beste jeg vet! Jeg har "ofra meg" så langt for resten av familien som ikke utstår lukta en gang. Nå drar vi på nyttårsbesøk fram til søndag, og der er det heller ikke håp om gjennomslag.

Men bare vent. Rett over nyttår skal jeg meske meg alene med et skikkelig lutefiskmåltid (og så kan de andre i familien bare gjøre hva de vil den dagen)!

Skrevet

*Hehe* Julaften - reinsdyrstek.

1. juledag - sodd

2. juledag - pannekaker

3. juledag - kjøttkaker

4. juledag - ris, pølser og tomatsaus

5. juledag - kylling, ris, broccoli og blomkål

6. juledag - vet ikke ennå

Skrevet

Julaften: ribbe

1.juledag: ørret

2.juledag: lammestek

3.juledag: kyllingsuppe

4.juledag: pizza

5.juledag: rester

Skrevet

Julaften: ribbemiddag

1.juledag: rester fra julaften

2.juledag: julestek

3.juledag: elghakke

4.juledag: var på rakefisklag (mmmmmm så deilig)

5.juledag: ingen middag

6.juledag: har store planer om å ta opp en rakefisk, å ha det idag også

Skrevet

Julaften: Ribbe og det som hører med, men også pinnekjøtt. Slit å lage to retter, men det var verdt det, for pinnekjøtt er det beste jeg vet.

1. juledag: Lutefisk.

2. Juledag: Pizza på pizzarestaurant.

3. juledag: Div. julematrester+ pizza på kvelden.

4. juledag: Kinamat, dvs kylling gong bao(?) og svinekjøtt med ingefær og chili.

5. juledag: Ingenting, men nachos med kjøttdeig, smeltet ost, salsa og rømme om kvelden.

6. juledag: I dag blir det lun kyllingsalat. Full skjerpings nå...

Gjest Ulvinnen Lurulf
Skrevet

Vi har hatt alle de "tradisjonelle" rettene bortsett fra lutefisk.

Og det er lutefisk som er det desidert beste jeg vet! Jeg har "ofra meg" så langt for resten av familien som ikke utstår lukta en gang. Nå drar vi på nyttårsbesøk fram til søndag, og der er det heller ikke håp om gjennomslag.

Men bare vent. Rett over nyttår skal jeg meske meg alene med et skikkelig lutefiskmåltid (og så kan de andre i familien bare gjøre hva de vil den dagen)!

Jeg tenker resten av familien din er sjeleglad over at de får lov til å gjøre hva de vil den dagen...

Skrevet

Juleaften: And

1.juledag: Lammekjøtt

2.juledag: Rester av and

3.juledag: Dansk rugbrød med sildesalat og røkelaks.

4.dag: Fiskegrateng

5.dag: Kaldt lammekjøtt, sildesalat, røkelaks, leverpostei, ost og brød.

6.dag: Noe godt fra kjøleskapet

Nyttårsaften: Vet ikke. Hvis jeg drar til selskapet jeg er bedt i så blir det en overraskelse. Hvis jeg blir alene i mitt eget selskap blir det noe godt fra kjøleskapet igjen.

Skrevet

julaften: Mølje (kjøttkraft med flatbrød oppi) klokka 12, ribbe. pølse og medister til middag

1.dag : ikke maiddag, bare laaaaang julebrunch hos faren min.

2. dag Pinnekjøtt hos min mor

3. dag: kjøttsuppe hos oldemor

4. dag: ribbe og medister (rester)

5. dag: gryte med resten av medister'n og masse grønnsaker

i dag veit jeg ikke helt - kanskje pizza eller laks?

Nyttårsaften blir det pinnekjøtt hos oss, vi får gjester.

Ribbe er godt når den er riktig krydret og stekt i biter. Liker den ikke helstekt for da blir den så vassen.

Pinnekjøtt er også kjempegodt, men ikke på julaften!

Skrevet

Lille julaften: grøt

Julaften: andebryst med rødkål og sopp

1.juledag: pannestekt torsk med bacondryss, dillsaus, sukkererter og villris

2.juledag: julebuffet (bl.a rakfisk, skinke o.l)

tirsdag: thaigryte med kylling, red curry-saus, nøtter og kokosmelk

onsdag: kjøttboller, brun saus og hjemmelaget potetstappe

torsdag: hjemmelaget pizza med tomater, mozarella og oliven

i dag: aner ikke. skal spise borte. ;o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...