Gemini Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Pokker, jeg hadde tenkt å lage helstekt kalkunfilet til middag i morgen (ref. tråden nedenfor), men nå ser jeg at det står i oppskriftene jeg kikker på, at fileten skal være med skinn. Den jeg har er uten skinn. Da er den kanskje ikke like egnet for helsteking? Eller kan det gjøres på en eller annen måte? Stekepose fx? Marinering? Vil jo unngå at den blir tørr... Skal forresten ha fløtegratinerte poteter og div. grønnsaker ved siden av, samt waldorfsalat og saus (det blir enten fløte- eller provencesaus, finner ut av det i morgen). Forrett melon & skinke, dessert riskrem er allerede nevnt i den andre tråden også. Og jada, jeg ser at det blir mye fløte her, men menyen ble satt sammen litt raskt idag, av venninnen min og meg i fellesskap... :-) Men altså, hvordan kan jeg best tilberede denne kalkunfileten så dette blir et festmåltid og ikke en tørr og tragisk affære...? 0 Siter
Simen Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Jeg har stekt i stekepose med bra resultat, men jeg fant disse oppskriftene på egg.no http://egg.no/RecipeResult.aspx?freetext=kalkunfilet&bgstyle=&mnu1id=&mnu2id=&mnu3id= Et Godt Nytt År til deg fra 0 Siter
Hønemoren Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Jeg steiker alltid kalkunfilet i Tupperware sin Ultra Plus. Blir veldig saftig og fin. 0 Siter
Gemini Skrevet 31. desember 2005 Forfatter Skrevet 31. desember 2005 Jeg steiker alltid kalkunfilet i Tupperware sin Ultra Plus. Blir veldig saftig og fin. Er det Tupperware sin "leirgryte"? Har uansett verken vanlig leirgryte eller noen Tupperware-gryte... Men takk for tips i alle fall! :-) 0 Siter
Gemini Skrevet 31. desember 2005 Forfatter Skrevet 31. desember 2005 Jeg har stekt i stekepose med bra resultat, men jeg fant disse oppskriftene på egg.no http://egg.no/RecipeResult.aspx?freetext=kalkunfilet&bgstyle=&mnu1id=&mnu2id=&mnu3id= Et Godt Nytt År til deg fra Jeg har også sett de oppskriftene som du linket til, men de som går på helsteking, så står det at fileten skal være med skinn. Men bra du har god erfaring med stekepose, det lover godt...! 0 Siter
Gjest Zuleika Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Jeg har også sett de oppskriftene som du linket til, men de som går på helsteking, så står det at fileten skal være med skinn. Men bra du har god erfaring med stekepose, det lover godt...! Jeg ville prøvd å steke den på høy varme først, enten i gryte, panne eller ovn. Brune den slik at alt lukker seg, da kan du steke den videre i ovnen uten at den blir tørr. Stekepose er bra også. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Steikepose gir som regel ganske bra resultat. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 31. desember 2005 Skrevet 31. desember 2005 Er det Tupperware sin "leirgryte"? Har uansett verken vanlig leirgryte eller noen Tupperware-gryte... Men takk for tips i alle fall! :-) Nei, det er jo ikke alle som har en slik i huset. Nei, det er ikke leirgryte, men vanlig hardplast er det vel. Den kan brukes i steikovn på over 200gr. og i mikrobølgeovn. Er dyr, men veldig god. Den erstatter både ildfast form, gryte og ovnspanne så masse man kan lage i denne og saftig blir det. Lykke til med maten nyttårsaften og godt nytt år! 0 Siter
Gemini Skrevet 31. desember 2005 Forfatter Skrevet 31. desember 2005 Nei, det er jo ikke alle som har en slik i huset. Nei, det er ikke leirgryte, men vanlig hardplast er det vel. Den kan brukes i steikovn på over 200gr. og i mikrobølgeovn. Er dyr, men veldig god. Den erstatter både ildfast form, gryte og ovnspanne så masse man kan lage i denne og saftig blir det. Lykke til med maten nyttårsaften og godt nytt år! Ja, da tror jeg at jeg har sett en sånn sak. Litt ubestemmelig lys blågrønn farge på den? Godt nytt år til deg også! 0 Siter
Gemini Skrevet 31. desember 2005 Forfatter Skrevet 31. desember 2005 Jeg har stekt i stekepose med bra resultat, men jeg fant disse oppskriftene på egg.no http://egg.no/RecipeResult.aspx?freetext=kalkunfilet&bgstyle=&mnu1id=&mnu2id=&mnu3id= Et Godt Nytt År til deg fra Et godt nytt år til deg også! :-) 0 Siter
Hønemoren Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Ja, da tror jeg at jeg har sett en sånn sak. Litt ubestemmelig lys blågrønn farge på den? Godt nytt år til deg også! Ja, blå er min, men nå har den kommet i mørk grå og er sikkert mye bedre for holder seg nok penere. Etter mange ganger i steikovnen er ikke min like pen å se på lenger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.