Gjest Please help .... Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Fanken, jeg får ikke lenger til å lage gul krem til suksesskaken...Hva i all verden gjør jeg feil....??? Koker opp fløte og sukker...avkjøler...(hvor mye?) og tilsetter eggplommer, varmer til kokepunkt...avkjøler...og da er kremen grønn...blir fortsatt ikke gul etter jeg har tilsatt smøret.. Oldemor kommer om 1 time..... 0 Siter
Atene Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Hmm.... har du varmet den for mye, tro? Jeg pleier ikke å avkjøle fløten heller, bare heller den rett i eggene. Så bruker jeg mikroen, med termostat, til å varme opp blandingen. Prøvde i gryte en gang, men da ble det omelett-smak på kremen... 0 Siter
mermaid Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Sånn går det med stålvisp i aluminiumsgryte sies det.. Kan det stemme? 0 Siter
Gjest Please help.... Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Sånn går det med stålvisp i aluminiumsgryte sies det.. Kan det stemme? Ja, jeg har brukt stålvisp....kan det virkelig være årsaken? 0 Siter
Gjest Please help.... Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Hmm.... har du varmet den for mye, tro? Jeg pleier ikke å avkjøle fløten heller, bare heller den rett i eggene. Så bruker jeg mikroen, med termostat, til å varme opp blandingen. Prøvde i gryte en gang, men da ble det omelett-smak på kremen... Jeg har fulgt oppskriften til punkt å prikke...faktisk har jeg prøvd tre ganger med tre forskjellige oppskrifter i dag.... 0 Siter
Gjest Please help.... Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Tusen takk for tipset mermaid...byttet til tresleiv og nå ble kremen gul. Tusen takk :-) 0 Siter
mermaid Skrevet 1. januar 2006 Skrevet 1. januar 2006 Tusen takk for tipset mermaid...byttet til tresleiv og nå ble kremen gul. Tusen takk :-) Fint at det ordnet seg til slutt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.