Gjest pekka Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 Jeg lurer på om man kan fryse de? Fenalåret altså..En kamerat av oss kom med fenalår til oss nyttårsaften, formen gjør at lysten på det ikke er det helt store... Evt, hvor lenge kan de "henge" før de blir dårlige? 0 Siter
Excelsion Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 Fryse det behøver du vel ikke.. Det kan henge temmelig lenge, men det blir jo saltere for hver dag som går da.. Jeg liker de når de er hvite =) Mmmm..salt.. 0 Siter
keinstein Skrevet 2. januar 2006 Skrevet 2. januar 2006 Låret må ha tøypose som helst ikke berører kjøttet, henge tørt og helst kjølig. Det tørker da langsomt inn til en "mumie" til slutt. Skjær av kjøttet før det blir gørhardt eller etter som du liker det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.