Gå til innhold

Kokte den dypfryste svinefileten -- Haster!


Anbefalte innlegg

Gjest Ikke så lurt sikkert
Skrevet

Lager wok, oppdaget at svinestrimlene var dypfryste. Kokte opp vann, og la de oppi og så ble de tint og kokt. Kan jeg ha de oppi woken nå? Ikke noen fare for matforgiftning eller noe?

Fortsetter under...

Gjest protokoll
Skrevet

Ikke farlig, men neppe særlig godt heller vel. Du la de rett oppi vannet, ikke i en pose oppi vannet så de ikke kom i kontakt med vannet?

Det lønner seg heller å tine kjøtt sånn i kaldt vannbad, så du slipper koke-effekten. Eller mikroen, eller bare steke i vei...

Gjest Ikke så lurt sikkert
Skrevet

Ikke farlig, men neppe særlig godt heller vel. Du la de rett oppi vannet, ikke i en pose oppi vannet så de ikke kom i kontakt med vannet?

Det lønner seg heller å tine kjøtt sånn i kaldt vannbad, så du slipper koke-effekten. Eller mikroen, eller bare steke i vei...

Jada, puttet hele greia oppi vannet, uten pose...

Gjest protokoll
Skrevet

Jada, puttet hele greia oppi vannet, uten pose...

Hmm, ok, men hvis det ikke lå der i timesvis er det ikke farlig å spise, bare ikke særlig godt.

Skrevet

Slett ikke farlig, men kanskje litt tørt om du skal steke/varme de opp igjen, he he...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...