Gjest Ikke så lurt sikkert Skrevet 3. januar 2006 Skrevet 3. januar 2006 Lager wok, oppdaget at svinestrimlene var dypfryste. Kokte opp vann, og la de oppi og så ble de tint og kokt. Kan jeg ha de oppi woken nå? Ikke noen fare for matforgiftning eller noe? 0 Siter
Gjest protokoll Skrevet 3. januar 2006 Skrevet 3. januar 2006 Ikke farlig, men neppe særlig godt heller vel. Du la de rett oppi vannet, ikke i en pose oppi vannet så de ikke kom i kontakt med vannet? Det lønner seg heller å tine kjøtt sånn i kaldt vannbad, så du slipper koke-effekten. Eller mikroen, eller bare steke i vei... 0 Siter
Gjest Ikke så lurt sikkert Skrevet 3. januar 2006 Skrevet 3. januar 2006 Ikke farlig, men neppe særlig godt heller vel. Du la de rett oppi vannet, ikke i en pose oppi vannet så de ikke kom i kontakt med vannet? Det lønner seg heller å tine kjøtt sånn i kaldt vannbad, så du slipper koke-effekten. Eller mikroen, eller bare steke i vei... Jada, puttet hele greia oppi vannet, uten pose... 0 Siter
Gjest protokoll Skrevet 3. januar 2006 Skrevet 3. januar 2006 Jada, puttet hele greia oppi vannet, uten pose... Hmm, ok, men hvis det ikke lå der i timesvis er det ikke farlig å spise, bare ikke særlig godt. 0 Siter
serendipity Skrevet 3. januar 2006 Skrevet 3. januar 2006 Slett ikke farlig, men kanskje litt tørt om du skal steke/varme de opp igjen, he he... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.